Problem.Imam Vistu SP1.Na c disku imam jedan mali avi (prebacio sam ga sa svoje memorijske kartice, fotoaparat) koji nikako ne mogu da obrisem.Prebacio sam neke slike i par avija.Ostao je samo taj jedan koji nikako ne mogu obrisati niti mogu "uzeti" properties, jednostavno nista.Kakda kliknem na delete, pojavi se poznati prozorcic za brisanje i tako stoji satima.Kako da rijesim problem?Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj skiniti programčić Unlocker pa to s njime otključati ili neki od alata( np. tune up utilities 2008, tune up shredder).
Problem.Imam Vistu SP1.Na c disku imam jedan mali avi (prebacio sam ga sa svoje memorijske kartice, fotoaparat) koji nikako ne mogu da obrisem.Prebacio sam neke slike i par avija.Ostao je samo taj jedan koji nikako ne mogu obrisati niti mogu "uzeti" properties, jednostavno nista.Kakda kliknem na delete, pojavi se poznati prozorcic za brisanje i tako stoji satima.Kako da rijesim problem?Hvala.
Hvala.Rijesio sam TuneUpom, na njega sam zaboravio, mada ga imam, tj.iskreno nisam znao za shredder, jer tuneup koristim uglavnom za popravljanje problema, fix, i za defragmentaciju.Bitno, da je rijesio problem.Mada jos uvijek me interesuje, zasto se to desilo?!Da li je Vista "poludila" ili nesto drugo.....