Brisaje fajla

poruka: 4
|
čitano: 743
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Brisaje fajla

Problem.Imam Vistu SP1.Na c disku imam jedan mali avi (prebacio sam ga sa svoje memorijske kartice, fotoaparat) koji nikako ne mogu da obrisem.Prebacio sam neke slike i par avija.Ostao je samo taj jedan koji nikako ne mogu obrisati niti mogu "uzeti" properties, jednostavno nista.Kakda kliknem na delete, pojavi se poznati prozorcic za brisanje i tako stoji satima.Kako da rijesim problem?Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
Brisaje fajla

Probaj skiniti programčić Unlocker pa to s njime otključati ili neki od alata( np. tune up utilities 2008, tune up shredder).

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Brisaje fajla
Kops kaže...

Problem.Imam Vistu SP1.Na c disku imam jedan mali avi (prebacio sam ga sa svoje memorijske kartice, fotoaparat) koji nikako ne mogu da obrisem.Prebacio sam neke slike i par avija.Ostao je samo taj jedan koji nikako ne mogu obrisati niti mogu "uzeti" properties, jednostavno nista.Kakda kliknem na delete, pojavi se poznati prozorcic za brisanje i tako stoji satima.Kako da rijesim problem?Hvala.

Evo i link :   za Unlocker.

17 godina
neaktivan
Brisaje fajla

Hvala.Rijesio sam TuneUpom, na njega sam zaboravio, mada ga imam, tj.iskreno nisam znao za shredder, jer tuneup koristim uglavnom za popravljanje problema, fix, i za defragmentaciju.Bitno, da je rijesio problem.Mada jos uvijek me interesuje, zasto se to desilo?!Da li je Vista "poludila" ili nesto drugo.....

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice