Avira Veliki Problem !

poruka: 20
|
čitano: 5.692
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Avira

Dobar dan , postovani forumasi ! Imam jedan veliki problem sa Avirom ! Naime radi se o tome da se ne zeli uopce instalirati na kompjuter, kada je pokusavam instalirati  pise ovo :

Setup of Avira Premium Security Suite
Setup has detected an already installed version of
Avira AntiVir Premium. Please uninstall this version before starting
setup again.

OK  

molim pomoc , razumijem sta je gore navedeno na engleskom ,ali  nigdje nije instalirana avira kao sto je gore navedeno nema je nigdje trazio sam je po cjelom pcu ! cak sam i u registry brisao  ali nista nije pomoglo !Mršti se

Hvala

jinxsull

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Avira Veliki Problem !

Ps. zaboravi sam navesti imam windows Vista ultimate sp 1 !

hvala na buducim postovima !

jinxsull

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Avira
jinxsull kaže...

Dobar dan , postovani forumasi ! Imam jedan veliki problem sa Avirom ! Naime radi se o tome da se ne zeli uopce instalirati na kompjuter, kada je pokusavam instalirati  pise ovo :

setup again.

OK  

molim pomoc , razumijem sta je gore navedeno na engleskom ,ali  nigdje nije instalirana avira kao sto je gore navedeno nema je nigdje trazio sam je po cjelom pcu ! cak sam i u registry brisao  ali nista nije pomoglo !Mršti se

Hvala

Tu dole na linku imas alat za pocistit Avira ostatke skini ga i imas upute isto tak kak to napravit.Cool

http://aumha.net/viewtopic.php?f=27&t=33665&p=199258

16 godina
neaktivan
Avira Veliki Problem !

kako misliš brisao u registru..ručno? i šta? ili si koristio neki registry cleaner,ako da.. koji?
jesi išao na start>search pa tražio dal ima kakav file  po ti imenom?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Avira Veliki Problem !

u control panelu idi add or remove program i nades aviru ak je ima a ako nema probaj sto ti je kolega iznad napiso

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Avira Veliki Problem !
seneka kaže...

kako misliš brisao u registru..ručno? i šta? ili si koristio neki registry cleaner,ako da.. koji?
jesi išao na start>search pa tražio dal ima kakav file  po ti imenom?

da rucno sam isao brisati i naravno isao sam na search , i da cistio sam registry sa auslogics boost speed !

jinxsull
16 godina
neaktivan
rambox kaže...
jinxsull kaže...

setup again.

OK  

Hvala

Tu dole na linku imas alat za pocistit Avira ostatke skini ga i imas upute isto tak kak to napravit.Cool

http://aumha.net/viewtopic.php?f=27&t=33665&p=199258

Hvala probat cu to pa cu vidit jel ce biti sta od toga !

jinxsull
16 godina
neaktivan
Avira Veliki Problem !

evo slika

jinxsull

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Avira Veliki Problem !
Ja nemam potpis!?
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
jinxsull kaže...

evo slika

Nekaj tu debelo ne stima ne moze bit toliko kljuceva nakon normalne deinstalacije Avire a na toj slici se zapravo ne vidi nista. NevinašceTi si tu zabrljal skroz s deinstalacijom da ima tolko ostataka ili je nisi uopce deinstaliral, fino Copy-Paste taj cjeli LOG pa ga pospremi u Notepad i uplodaj na rapidshare recimo pa onda mi daj link tu na forum da to skinem i pogledam.NevinašceCool

http://www.rapidshare.com/

16 godina
neaktivan

ma jesam je obrisao nema je nigdje na kompu kak sam vec i rekao ni u control panelu pod programima , ma  kvragu vise i ta avira , ne da se kopirati ono iz reg cleanera od avire ! , hvala na pomoci

jinxsull
16 godina
neaktivan
Avira Veliki Problem !

evo to su slike  , ps koliko god isao uljevo sa sliderom stalno pise jedno kako se i vidi na slici ,hvala rambox sto se toliko trudis da mi pomognes !Smijeh

jinxsull

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Avira Veliki Problem !

ps rambox, ja sam probavao vise  puta instalirati aviru i on je nesta kopirao na c - particiju pa je mozda zbog toga toliko u registryu !

jinxsull

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Avira Veliki Problem !

Ja dok sam brisao AVG isto je bio aktivan po brisanju,ustvario radio je iz"smeća".Dakle ,kako veli Rambox i Seneka koristi program za brisanje Avire i sve će bit ok,i ja sam morao brisati sa AVG unistalerom da bi sve bilo ok...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jinxsull kaže...

evo to su slike  , ps koliko god isao uljevo sa sliderom stalno pise jedno kako se i vidi na slici ,hvala rambox sto se toliko trudis da mi pomognes !Smijeh

Brisi sve trebalo bi bit ok izgleda, ipak je to alat za ciscenje ostataka Avire i on samo to i nađe a ostalo ne dira nece sigurno obrisat nekaj krivo.Cool

16 godina
neaktivan
Avira Veliki Problem !

evo opet sere !

jinxsull

0 0 hvala 0
17 godina
jinxsull kaže...

evo opet sere !

Imas ti izgleda jos drugih problema na kompu, ovo s Avirom je nebitno zapravo prema ovome kaj ti je izbacilo sad. Skini Malwarebytes i Combofix na desktop pa onda otiđi u Safe Mode With Networking. Prvo iskljuci svu zastitu koju imas antivirus ak imas koji pa onda pokreni Combofix za Recovery Console kilikni NO i dalje sve prihvati pa kad pocne skenirat ne diraj mis i tipkovnicu. LOG koji ce izbacit na kraju Copy-Paste pa ga pohrani i postavi na forum posle. Nakon toga instaliraj u Safe Mode Malwarebytes updejtaj ga i odradi s njime Quick Scan i ukloni ak kaj nađe, posle uđi u normalne windowse pa opet skeniraj s Malwarebytes i opet Quick Scan odradi.Cool

http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe

http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html

16 godina
odjavljen
rambox kaže...
jinxsull kaže...

evo opet sere !

Imas ti izgleda jos drugih problema na kompu, ovo s Avirom je nebitno zapravo prema ovome kaj ti je izbacilo sad. Skini Malwarebytes i Combofix na desktop pa onda otiđi u Safe Mode With Networking. Prvo iskljuci svu zastitu koju imas antivirus ak imas koji pa onda pokreni Combofix za Recovery Console kilikni NO i dalje sve prihvati pa kad pocne skenirat ne diraj mis i tipkovnicu. LOG koji ce izbacit na kraju Copy-Paste pa ga pohrani i postavi na forum posle. Nakon toga instaliraj u Safe Mode Malwarebytes updejtaj ga i odradi s njime Quick Scan i ukloni ak kaj nađe, posle uđi u normalne windowse pa opet skeniraj s Malwarebytes i opet Quick Scan odradi.Cool

http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe

http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html

Ja bih probao jos jednom instalirati aviru i onda pokusat obrisat s revo uninstalerom.

Ja nemam potpis!?
15 godina
neaktivan
Avira Veliki Problem !

cini mi se da su ti winsi prepuni raznih parazita, prebaci sve sto ti treba na drugu particiju, c disk formatiraj i winse nanovo inst- i onda probaj inst aviru!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jinxsull kaže...

setup again.

OK  

Hvala

ako si koristio suite sa blacklistanim keyevima onda najbolje da odustanes....moj frend je imao isti problem i nije mogao staviti aviru free ni nakon desinstalacije suita....

mucilo ga je danima i na kraju je formatirao win lol

Moj CPUz http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=936982
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice