Pozdrav!
Imam veoma cudan problem koji neznam kako rjesiti pa sam se nadao da ce neko sa foruma pomoci.Naime prije jedno 10 dana sam instalirao AC3 i sa aktualnim WHQL 306.97 drajverima nije bas pristojno radio.Kako je posle toga izasao beta driver koji popravlja performanse ja sam ga instalirao i sve se cinilo u redu.Igrao sam AC3 jedan dan bez ikakvih problema,uvece ugasio PC i otisao spavat da bi se sledece jutro probudio upalio PC i da bi AC3 jedva radio.Naime igra ide fino jedno 20-30 sec onda zablokira na jedno 3-4 sekunde i tako u nedogled.Ono sto je jos sokantnije je sto sam posle toga istalirao Far cry 3 i ista prica.Prvi dan sam igrao igru sve na ultra 60-80 fps bez ikakvih problema da bi opet sledeci dan dosao igra isto radi kao i AC3 samo jos dodatno ima fps od 30-40.Nemogu svatit kako igre jedan dan rade kako treba a sledeci sve ode u ku***.Probao sam se vratiti na stari 306.97 drajver ali problemi su idalje tu.Windows je svjez instaliran prije 15 dana.
Probao sam par drugih igara i cine se da rade bez problema ali to su vecinom starije igre tako da nemam nijednu drugu noviju sa kojom mogu isprobati trenutno.
Uglavnom zamolio bi vas ako imate ikakvih ideja sta bi moglo da bude pa da pokusamo rjesitit ovaj problem.(hardware je u moj PC)
Hvala