Wireless

poruka: 8
|
čitano: 2.626
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Wireless

Imam d-link airplus g dwl-g510 karticu u kompu i s njom se kačim na svoj wirless ruter planet wrt-416! Zanima me koje su jačine antene na ovim uređajima? Signal mi je nekad 3, nekad 4 crtice, jer kad igram igrice online svako  malo mi zastopa na trenutak (lag)? A kad to povežem kabelom taj problem mi se nejavlja, je li to moguće ikako riješiti, možda boljom antenom?

E8500, EP45-DS3, HD4870 GS, DDR 4GB, Corsair TX650, WD 640GB, T220, TERRATEC Cinergy 2400i DT Dual DVB-T tuner
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wireless

Signal i channele možeš provjeriti s NetStumblerom te podesiti opcije za najjači signal.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Wireless
sportline kaže...

Imam d-link airplus g dwl-g510 karticu u kompu i s njom se kačim na svoj wirless ruter planet wrt-416! Zanima me koje su jačine antene na ovim uređajima? Signal mi je nekad 3, nekad 4 crtice, jer kad igram igrice online svako  malo mi zastopa na trenutak (lag)? A kad to povežem kabelom taj problem mi se nejavlja, je li to moguće ikako riješiti, možda boljom antenom?

imo sam isti problem....meni se takoder znalo desavat da imam jedno 3-4 crtice na svom ruteru...a kod susjeda da hvatam svih 5 crtica....

to se rijesi tako da mices onu antenicu malo lijevo malo desno sve dok ne uhvatis svih 5 crtica....kad jednom to namjestis i uhvatis tesko da ce opet past na 3-4 crtice....moje jos dura na 5 crtica i brzine su max.....

imam istu karticu....

-=Every moment is another Chance=-
15 godina
neaktivan
Wireless

Da ne otvaram novu temu.

Kupio sam Airlive WN-200PCI wireless b/g/n 1T1R Mbps PCI Card.

Spojen sam na susjedov ruter koi je udaljen od moga racunala 15metara (gore dole metar)

I signal mi je na 70% posto a kako je takva mala udaljenost ocekivao sam da ce biti preko 95%,kada testiram brzine sve je ok oko 4Mbps se krece znaci nije mi to prob,prob mi je kada igram Counter strike ping me zeza i ne ne moze se igrati normalno,zanima me dali se tko susreo s takvim problemom i dali postoji kako rijesenje,i signal pada i dize se varira ali nemam ideju zasto....

To sam rijesio pomaknuo sam racunalo i signal je na 5 crtica i stabilan je.

P.s.

skinuo sam ovaj network stumbler ali nemam bleke sta i kako podesavati na njemu:S

When you are halfway up,you are always halfway down
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 10:31 (carcharodon).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

NA njemu nista vec sa  njime vidis sve mreze u okolini i na kojem su kanalu i svoju mrezu podesis na kanala koji se slobodan.

:)
15 godina
neaktivan
Wireless

Hm kako mislis podesis?

Ja sam spojen na tu mrezu vec.

Zanima me dali je moguce da je prob u toj wireless konekciji,vecinu dana imam dobar ping i dobru brzinu ali od 8 navecer do 2 ujutro je ocajno puca veza ping je ogroman brzina ocajna.

Drugi prob je sto na hrv hostovima imam pingove 30 na sve vanjske servere preko 100,sad ja neznam jeli to do optime ili je moguce da su sva tri kompa u isto vrijeme na netu i nes rade pa zato imam problema.

When you are halfway up,you are always halfway down

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako je tvoja mreza na kanalu 4 a komsija isto onda moze doci do smetnji. Sa network stumblerom vidis sve mreze u okolini i na kojim su kanalima i nadjes kanala koji nije zauzet i u routeru stavis svoju wireless mrezu na taj kanal. Na to sam mislio.

:)
17 godina
neaktivan
Wireless

Ja se na laptopom kacim na neki divlji wirelles od kafica, signal mi je very low (spaja se na 1-5.5 Mb) ali u igricama sve radi bez problema. jedino pukne kada skroz izgubi vezu. tako da bi 3-4 crtice trebale bit vise nego dovoljne.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice