Wireless prekidi svake minute!?

poruka: 6
|
čitano: 1.796
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

Imam AirLive WT-2000 ARM router. U kuci imam 3 racunala koja su spojena preko USB Wireless Linksys na moj SSID, a cetvrti mi je spojen direktno preko mrezne kartice. E sad imam problem sto mi ova 3 racunala koja su spojena bezicno otprilike svakih nekih 60 skundi budu prekidi (kao reconnect) na 10-ak sekundi i stvarno me zivcira, a nemam pojma u cemu je problem! Ako neko zna u cemu je problem da mi na neki nacin pomogne bio bi mu zahvalan. Unaprijed hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Wireless prekidi svake minute!?

Long shot : Probaj disable wireless zero configuration servis ? Mislim da on svaku minutu radi refresh...

Pozdrav..

-- Ode pile pod kamion.
15 godina
neaktivan

Na windows 7 se to zove WLAN Autoconfig?

16 godina
neaktivan

Cini mi se da je. ( po opisu )

Mislim da to mozes iskljuciti ako koristis za spajanje program od proizovdjaca, umjesto onoga sto dodje sa windozama.

Frend mi je imao isti slucaj sa cod4 lag spikeovima svake minute na winxp i to mu je rijesilo problem.

-- Ode pile pod kamion.
17 godina
neaktivan
skora23 kaže...

Pozdrav,

Imam AirLive WT-2000 ARM router. U kuci imam 3 racunala koja su spojena preko USB Wireless Linksys na moj SSID, a cetvrti mi je spojen direktno preko mrezne kartice. E sad imam problem sto mi ova 3 racunala koja su spojena bezicno otprilike svakih nekih 60 skundi budu prekidi (kao reconnect) na 10-ak sekundi i stvarno me zivcira, a nemam pojma u cemu je problem! Ako neko zna u cemu je problem da mi na neki nacin pomogne bio bi mu zahvalan. Unaprijed hvala!

win 7 je svježi OS pa sačekaj novi driver koji će riješiti tvoje probleme, probleme bi mogao riješiti i prije ukoliko znaš proizvođača čipa za svoj uređaj, npr. generičke drivere za atheros možeš pronaći ovdje, za ralink ovdje etc...

... vozio sam uvijek u petoj brzini...
15 godina
neaktivan
Za moj Linksys su Ralink RT73 (RT2571) pa budem porbao..
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice