Wireless Pomoć

poruka: 7
|
čitano: 1.764
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Wireless Pomoć

poštovanje , posjetudjem kablovski internet koji sam spojio na Wireless ruter pošto mi je ispod kuce poslovni prostor tako da sam iz sobe povezao internet sa racunarom iz poslovnog objekta koji se nalazi iz pod kuce putem Wirelessa  , zanima me dali ima neki program kojim bi mogao pratiti dali mi se još neko kaci na moju privatnu Wireless mrežu stavio sam password na ruter al opet nisam siguran jel imam povišene racune i prekoračen limit što uposte nije moguce da toliko trošim jel znam da prije nije bilo tako dok nisam ovo uveo, dali postoji neki program koji bi mogao to da prati da oćita nepoznatu  IP Adresu . Hvala unaprijed nadam se da sam ovo dobro pojasnio..

vozdrucaaa
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 3:03 (m3m0_Be).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Wireless Pomoć
m3m0_Be kaže...

poštovanje , posjetudjem kablovski internet koji sam spojio na Wireless ruter pošto mi je ispod kuce poslovni prostor tako da sam iz sobe povezao internet sa racunarom iz poslovnog objekta koji se nalazi iz pod kuce putem Wirelessa  , zanima me dali ima neki program kojim bi mogao pratiti dali mi se još neko kaci na moju privatnu Wireless mrežu stavio sam password na ruter al opet nisam siguran jel imam povišene racune i prekoračen limit što uposte nije moguce da toliko trošim jel znam da prije nije bilo tako dok nisam ovo uveo, dali postoji neki program koji bi mogao to da prati da oćita nepoznatu  IP Adresu . Hvala unaprijed nadam se da sam ovo dobro pojasnio..

ja mislim da za zastitu dobar program ne postoji....sad ako od kolega netko ima nesto pametnije rec nek me ispravi...

Hard Disk
16 godina
odjavljen
Wireless Pomoć

Sto se ne mozes spojiti na router i vidjeti tko je sve spojen na njega ?!?!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sto je Mrgud Veliki rekao, ruter ce izlistati prijavljene klijente unutar svog sucelja, svakako je uputno postaviti barem osnovnu enkripciju podataka putem WEP protokola iako se on moze probiti u svega nekoliko minuta u iskusnog crackera, bolja solucija je postaviti WPA protokol koji nije podlozan crackiranju.
Xero: ...Ti nemaš brige. Tebi se tako rečeno proc zmrzava ...
15 godina
neaktivan

WPA(TKIP) je crackiran ... WPA(AES) jos uvijek nije.

16 godina
neaktivan
Wireless Pomoć

Ukoliko se samo vi spajate na router, napravite filtriranje po MAC adresi. Takodjer, pozeljno je kriptirati promet - WPA je dovoljan, ako ste malo paranoicniji stavite WPA2-PSK.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 8:22 (!mpact35).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wireless Pomoć

ja imam ovakav problem,napisat cu ovdje da ne pravim novu temu,ovako,na bratovom laptopu jucer nije moglo naci mrezu,ima bezicni netgear,a na maminom mininoteu je moglo nac,ali danas nemoze nac ni na laptopu ni na mininoteu,a nismo nista dirali,kako se to samo preko noci???

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,2.71 ghz,3.5 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice