Windows 7x64 problem s wlanom

poruka: 3
|
čitano: 928
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

poz! imam par dana već problema s brzinom (i sada dok pisem), varira kao luda... malo je normalno,a malo preloša, imam t-com... radio sam dwnload s njihove stranice i skida file od 10 mb brzinom 0,60 megabita, i treba oko 3-4 minute...

zvao sam t-com kažu da će tehničari pogledati to, ali mene muči što se to počelo događati od kada sam stavio win 7 x64 (stavio sam nedavno, tako da ne bih opet mjenjao tek sam sve stavio gore), dok me malo tješi što imam na laptopu Xp i on ima isti preblem u isto vrijeme... inače modem je Simens Gigaset sx763...

thanx!

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Čisto sumnjam da je problem u windowsima s obzirom na to da imaš iste probleme u isto vrijeme na laptopu koji ima xp ako sam dobro svatija. Tako da mi se čini da nešto šteka kod njih i najbolje ti je pričekat da oni vide ili telefonski riješit problem.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
odjavljen

moj je prijatelj imao isti problem kao ti, rješen je na način da je tehničar došao doma sa novim ruterom. onda su svi problemi nestali i sve se vratilo na staro nakon zamjene problematičnog rutera, ja mislim da je on isto spomenuo neki simens, ne sjecam se tocno

Metal Is The Game I Play Because My Mind Thinks That Is The Right Way
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 1:09 (D.N.R.).
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice