Vista <-> XP

poruka: 5
|
čitano: 1.293
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Vista <-> XP

Laptop mi je na Xp-u a komp na Visti i sad pokusao sam dosta stvari kako da omogucim Xp-u da ude na vistu ali jednostavno nemogu... uvijek trazi sifru i administrativna prava ... iako sam ja u sharu u visti maknuo te opcije za trazenje sifre...

Jednom sam rijesio problem , sve je radilo ali sad mi nece... a nemogu se sjetiti...

Pa bio bi zahvalan ako netko zna neki odgovor? Sve se uzmia u obzir... hvala...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Vista <-> XP

Sta nitko nezna odgovor...

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Vista <-> XP

na kompu gdje daješ pristup, kreiraj usera/pass (s onog drugog), workgroup postavi istu i to je to.

Ako se kompovi nevide browsajući networking (dešava se zbog raznih verzija), onda upišeš stazu u obliku ''\\komp\disk\folder'' i to je to.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
protjeran
Vista <-> XP

Workgrupa i dalje je ista to sam i prije napravio.

Permission sam isto postavio ali se i dalje javlja poteskoca...

Jeli ima kakve veze Vista (Sp1) sa XP Home Edition?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vista <-> XP
j3sp1s kaže...

Laptop mi je na Xp-u a komp na Visti i sad pokusao sam dosta stvari kako da omogucim Xp-u da ude na vistu ali jednostavno nemogu... uvijek trazi sifru i administrativna prava ... iako sam ja u sharu u visti maknuo te opcije za trazenje sifre...

Jednom sam rijesio problem , sve je radilo ali sad mi nece... a nemogu se sjetiti...

Pa bio bi zahvalan ako netko zna neki odgovor? Sve se uzmia u obzir... hvala...

Na Visti ne možeš dijeliti neki folder preko mreže ukoliko tvoj korisnički račun na Visti nije zaštićen lozinkom.
Najprije ćeš na Visti morati postaviti lozinku za svoj korisnički račun (Control Panel->User Accounts). Kada sa XP-a budeš pristupao dijeljenom folderu na Visti, samo upišeš svoje korisničko ime i lozinku koje koristiš prilikom logiranja na Vistu i moći ćeš pristupiti dijeljenom sadržaju. 
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice