Utorrent - seeding problem

poruka: 8
|
čitano: 3.959
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Imam jedan problem sa uTorrentom, naime neće seedati torrente, samo downloadati. Ajde, nije mi toliki problem to jer nisam na private trackerima, nego to da seeda isključivo jedan torrent. I sada, kada se od tog torrenta skine nekih 100MB a uploada 5-10MB, ruter (ZyXEL P-600) poludi, prvo resetira DSL, onda se cijeli resetira, onda nema interneta, pa ga moram isključiti, prekinuti download tog torrenta (ako je bilo koji drugi aktivan ne smeta), tek ga onda uključiti. Probao sam mijenati opcije ali neće, reinstall isto. Onda sam pročitao na netu da neki tamo provider u SAD-u blokira seedanje torrenta (nije toliko bitno) i da je riješenje privatni proxy. Na listi koju su dali uz tutorial pol ih se plaća (premda je to lista besplatnih proxya), par ih više nema, jedni imaju limit 50-ak MB, itd. itd. Zna li tko kako to riješiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Okani se proxy-a, naši oprateri ne blokiraju ništa, a na to nemaju ni pravo. Ako i blokiraju torrent (što nemaju pravo jer se torrentom mogu distribuirati i legalni sadržaji), kad uključiš enkripciju bi trebalo raditi. Na routeru napravi forward porta koji ti utorrent koristi, a u torrentu podesi postavke tipa maksimalni broj konekcija i sl. Ako ti se i sa smanjenim brojem konekcija i upload slotova router resetira, onda se vjerojatno smeće od routera.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
15 godina

Sad radi, naime ja sam pod max. connections stavio 99999 a zbog toga je i drugima poludio ruter.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Utorrent - seeding problem

nema ti potreba za toliko konekcijja skini na nekih 200 to ti je sasvim dovoljno jedino ako nemaš neki bolestan down up link

15 godina

To sam i napravio. Jednostavno vjerojatno zbog previše konekcija ruter poludi. A ja mislio da je do T-Com-a. A sad točno znam: torrent ima 3k seedova a preko 99999 konekcija se proba spojiti na sve. I ruter ne može izdržati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam updateao utorrent na 2.0 i nece mi seedat , stoji mi neka zvjezdica pokraj torrenta, sta to znaci?

torrent torrent
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 16:29 (nidjo123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Utorrent - seeding problem

i ja imam 2.0 verziju. neki torrenti seedaju a neki ne, neki seedaju odmah, a neki nakon dva dana ili više. zvjezdica po meni nema nikakve veze s ničim.

15 godina
neaktivan

Ma vratio sam se na 1.8.5 i sve ko podmazanoSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice