Strujni adapter i maxtv

poruka: 6
|
čitano: 4.787
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Strujni adapter i maxtv

Neznam di da postavim pitanje, pa sam otvorio novu temu.

Zanima me, kako mogu povezati max tv do rutera al "bez" mreznog kabla. Situacija je sljedeca, u kuci imam ruter,  nemoguce mi je donijeti kabel do drugog stana da direktno ukopcam maxtv preko mreznog kabla. 

Dali postoji nacin da preko strujnog adaptera wlan, dovedem signal od jednog stana do drugog, tj od rutera do stana, i tamo ustekam max tv prijamnik u adapter da mi je konektiran normalno kao da je spojen sa kablom? 

Ako netko zna, sta mi je sve potrebno da to napravim ili neka druga solucija.

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Strujni adapter i maxtv

Naravno da postoji pod uvjetom da se oba prostora napajaju iz istog strujnog priključka,tj. da su na istom strujnom satu.

Guglaj powerline adapter, od d linka su ti cc 300 kn pa na više. Uzmi u obzir da je fizički kabel najbolji izbor što se kvalitete prijenosa podataka tiče.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Strujni adapter i maxtv

Solucija airlive duo? da mi lovi bezicni signal s rutera, pa da max tv prijamnik ustekam u airlive?

Instalacije elektricne nisu iste. Imam odvojena brojila, tako da znaci nula bodova

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Strujni adapter i maxtv

Nemam pojma ali nekako mislim da to nije isto kao i slanje wlan internet signala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Strujni adapter i maxtv

Trebalo bi probati. Imao sam airlive duo al sam ga rijesio.

U teoriji spojim airlive da uhvati bezicno signal od rutera u kuci, i u postavkama namjestim (neznam tocno sta i kako jer je imao 100 razlicitih opcija) da mi daje signal preko mreznog kabela koji bi ukopcao u maxtv prijamnik. 

Neko drugi da mi potvrdi ovo? Al da ne utjece na kvalitetu veze, i slike na televiziji naravno

Edit: slika u prilogu, trebalo bi podrzavat iptv da mogu nesmetano ustekati max tv?!

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 12:05 (ekoraca).
15 godina
neaktivan
Strujni adapter i maxtv

Itko za pomoci?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice