Pozdrav! Koristim t mobile internet na stick,mobile L tarifa za mlade..imam 13 giga po max brzini i to je super al nakon toga dok potrošim mi smanje šatro na 64 kilobajta,al to uopće u praksi nije ta brzina,jedva 6-7 kolobajtića,a to je fakat presporo, neupotrebljivo,nemogu učitat simple stranicu,ništa ništa....znam sad ćete reć sama sam kriva kaj sam pristala na to,al mene zanima jel se može kak to ubrzat,malo "prevarit" nemora na max al bar da mogu relativno normalno surfat,jel postoji kakva caka,programčić ili nekaj da to lakše podnesem? :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemres ih nikak prevarit. Ja bi si tih 13 giga raspodjelil na cijeli mjesec tak da ne zivotarim ili dok bi jedan dan prekoracil, drugi bi stedil. Mozes koristiti i Operu koja ima opciju sazimanja podataka preko njihovih servera pa ustedis nesto prometa. Kaj sam ja sada htio ovime reci? Planiranje i samo planiranje potrosnje :)
Ima nas sa tim problemom, nisi jedina. Ali nema ti spasa, nema tu varanja. Uzmi si internet dana za 10 kn, kad ti je najpotrebnije.
EDIT: bit je da oni kako koji mjesec, smanje brzina na 64 kbps i manje prije nego potrošiš tih 13 gb, dok neki mjesec potrošiš i preko 20 gb i ne smanje ništa. Treba preživiti na faksu s tim! Baš sam se razgovaro s puno ljudi i ima isti taj problem.
Prijatelj se išo žaliti, ali nisu mu mogli/htjeli pomoći, osim: Uzmite veću tarifu XXL!
da tak sam i mislila.... ;( al ovo bar na mom području je fakat presporo ni blizu njihovih obećanih 64kb....kakav to za 10kn,what's that?
Evo, to je ovo. T-com
Jedina alternativa bi ti bila WiFi antena s velikim dometom i pokusat se spajat na nekoga otvorenog :) (bar ono kaj meni pada na pamet)
ah,pokušala sam pitat...hvala na trudu svejedno...bit ću racionalnija...
do 64 kilobita i je do 8 kilobajta......