Savjet oko brzine interneta

poruka: 4
|
čitano: 824
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Znaci imam download brzinu od 4 mbps i zbog infrasktrukture nisam u mogucnosti dobiti vise iako zelim platiti. Rijec je o T-Comu i zanima me dali postoji neko rjesenje za to? Nemam vise zivaca za nista jer me laggovi izbacuju iz takta. Primjer, igram FIFU 16 Ultimate team na ps4 spojen na wifi i laggira za poludit, sestra samo na fejsu prcka i plus max tv . A da ne govorim kad dodje ljeto pa se gosti iz apartmana krenu spajati. Uglavnom da skratim, dali to ima veze sa operaterom ili ne? I dali postoji jos nesto sta bih mogao probati a da nije gasenje max tva i stavljanje lozinke na wifi pa da se nitko ne moze spojiti? Unaprijed hvala i sve najbolje povodom Nove godine i Bozica :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako je infrastruktura zastarjela tu baš i nema neke pomoći osim da ti to HT nekako proba "sredit", ali sumnjam. Pogledaj da li je B.net dostupan kod tebe jer oni koriste koaksijalni kabel za internet, ne bakrenu paricu koju koristi HT.

0 0 hvala 1
11 godina
Re: Savjet oko brzine interneta

... probaj kako ti ide sa lan-kablom umjesto wifi.

...mislio si vjerovatno da "promjeniš" , a ne da tek "staviš" pasword ....inače tko zna koliko susjeda koristi tvoj wifi

9 godina
neaktivan
Re: Savjet oko brzine interneta
Naravno...promijenim :P a nista, cekat da t-com nesto poduzme, nema sta. Hvala svejedno
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice