Repeater

poruka: 2
|
čitano: 1.349
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Repeater

Ovako, imam 1 router i laptop i sad sam se spojio na router s laptopom i namjestio sam repeater mode da se spaja(tj. da prosiri signal) na druga 2 routera u blizini. Sad me zanima dali je moguce s laptopom vidjet ta 2 routera na koje mi 1. router(moj) na kojeg mi je laptop spojen salje signal.

I dali je moguce napraviti da i na ta 2 routera koja mi repeater lovi postavim isto repeater mode ali onda bih trebao s laptopom biti spojen na 3 routera(tj mreze) odjednom da bi mogao vidjet sve mreze koje love sva 3 routera, ne?

Molim da mi netko to malo pojasni jer neznas zasto ali ja kad sam spjen s laptopom na 1. router na ne vidim ostava 2 routera na koje je podesen repeater mode s 1. routera?

I dal repeater mode utjece na brzinu mreze?

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Repeater

Sad sam malo google-ao i nasao sljedece: Da 1 router nemoze se u repeater modu spjit sa vise od jednog routera? Prvi router i router s kojim pokusava prosirit signal moraju imati isti SSID? kako u slucaju WEP-a, nigdje u repeater postavkama ne vidim gdje treba upisat wep od routera na kojeg siri signal? Ako s repeaterom prosirim signal na drugi router i ako se s laptopom spojim na taj drugi router dal cu ja mocu vidjet sve mreze u dometu toga drugog routera i spojit se na njih ukuliko znam WEP npr?

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 12:39 (Tigr).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice