Pozdrav!...imam problem sa spajanjem uređaja na wireless na Optiminom routeru..naime.da bi uspostavio internet vezu moram rebootati router (ugasiti pa upaliti il u samim postavkama "reboot")..ukoliko to ne napravim na router se mogu spojiti normalno, ali nemogu surfati.tocnije piše da je spojeno al uz to piše "no internet access" ..isti problem imam npr na iphoneu ili bilo kojem drugom mobitelu, spoji se, upišem šifru, pokazuje da je spojeno al nema internet veze.pa me zanima dal je netko imao takav problem i dal netko zna kako podesiti router da se normalno mogu spojiti bežično.hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav!...imam problem sa spajanjem uređaja na wireless na Optiminom routeru..naime.da bi uspostavio internet vezu moram rebootati router (ugasiti pa upaliti il u samim postavkama "reboot")..ukoliko to ne napravim na router se mogu spojiti normalno, ali nemogu surfati.tocnije piše da je spojeno al uz to piše "no internet access" ..isti problem imam npr na iphoneu ili bilo kojem drugom mobitelu, spoji se, upišem šifru, pokazuje da je spojeno al nema internet veze.pa me zanima dal je netko imao takav problem i dal netko zna kako podesiti router da se normalno mogu spojiti bežično.hvala!
Točno takav isti problem ja imam već duže vrijeme. Naime, riješih ga updateom F/W-a, ali tad mi ne radi televizija, tako da ću do 2. mjeseca (tad mi ističe ugovor i prelazim na O2CARNet) nekak morati izdržati. Najbolje bi ti bilo da pitaš ekipu iz službe za korisnike mada ja to nikad nisam napravio jer su njihovi odgovori tako, labavi...
hvala na odgovoru :) ..ja također imam iptv, tako da ipak necu updateat F/W..mozda postoji kakva mogućnost u postavkama routera..jednom kad se spojim, kad proradi net, onda mi drži vezu..tako da nije strašan problem.Kad spajam neki novi uređaj onda moram resetirat..imao sam prije Tilgin router, on je radio bez problema, pokušao sam ih zamjeniti, ali onda ne radi televizija.
Moram se pridružiti klubu nezadovoljnih ovim optiminim routerom, muči me isti problem...
a koji je to novi router koji koristite? Čini se da kada router preuzme novi lease ip adrese (koji se dešava jednom na dnevnoj bazi) prestane sherat internet. To je greška u firmwareu, žalite se ips-u.
Ah, kroz koji dan mi ističe ugovor, pa prekidam televiziju i ostajem samo na Optiminoj opciji telefon + DSL (točnije O2CARNet) koji će ovaj put pogoniti nešto moćniji i puno manje bugovit Siemens SX763 kog prvo valja prebacit na Annex A a dalje nadam se, neće bit problema, barem tako tvrde T-Comovci.