Problem s ruterom?

poruka: 6
|
čitano: 1.073
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Problem s ruterom?

Pozz...

Moze li mi neko pomoci desifrirati log od routera,jer kad god mi nestane interneta na 5min,pogledam log file i uvijek je isto.Pogledajte sliku.

Nekad se zna desit 5 puta zaredom,a nekad po 5 dana nikako se ne desi.

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Problem s ruterom?

Netko,nesto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Problem s ruterom?

dhcp server je server koji ti dodijeljuje novu ip adresu na internetu svako toliko...na t-comu je to svakih 24h mislim, dok je na bnetu recimo svakih 4-5 dana...nazovi szk i reci im da imas problem s tim, jer to se treba obavit u djelicu sekunde i bit bezbolno...

grozim se nasilja nad sobom
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
Re: Problem s ruterom?
hrka11 kaže...

Netko,nesto?

Ja sam vidio ali

a) sitno je pa je tesko citat

b) nista posebno vezano za tvoj problem u tom logu nema (ili barem ja ne vidim).

11 godina
Gorstak79 kaže...

dhcp server je server koji ti dodijeljuje novu ip adresu na internetu svako toliko...na t-comu je to svakih 24h mislim, dok je na bnetu recimo svakih 4-5 dana...nazovi szk i reci im da imas problem s tim, jer to se treba obavit u djelicu sekunde i bit bezbolno...

Jasno je meni sta je dhcp ali da mi se to desava ovako,e to mi nije jasno...a proba sam zvat nije im.jasno sta pitam uopce.

9 godina
odjavljen

Kome nije jasno? Provideru? Nemoj ni pokusavati objasniti vec samo reci ne radi ;)  Ja sam se mjesecima mucio sa pucanjem veze dok na kraju nisam skuzi da kad god pokrenem sinc u onedrive aplikaciji od preko stotinjak MB pukne veza... Recimo par stotina slika sa DSLR u onedrive app i odmah net pukne i samo restart routera pomaze dok kroz broser nikakvih problema nema.... NIkad nisam shavtio kakve to veze ima....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice