- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Netko,nesto?
dhcp server je server koji ti dodijeljuje novu ip adresu na internetu svako toliko...na t-comu je to svakih 24h mislim, dok je na bnetu recimo svakih 4-5 dana...nazovi szk i reci im da imas problem s tim, jer to se treba obavit u djelicu sekunde i bit bezbolno...
Netko,nesto?
Ja sam vidio ali
a) sitno je pa je tesko citat
b) nista posebno vezano za tvoj problem u tom logu nema (ili barem ja ne vidim).
dhcp server je server koji ti dodijeljuje novu ip adresu na internetu svako toliko...na t-comu je to svakih 24h mislim, dok je na bnetu recimo svakih 4-5 dana...nazovi szk i reci im da imas problem s tim, jer to se treba obavit u djelicu sekunde i bit bezbolno...
Jasno je meni sta je dhcp ali da mi se to desava ovako,e to mi nije jasno...a proba sam zvat nije im.jasno sta pitam uopce.

Kome nije jasno? Provideru? Nemoj ni pokusavati objasniti vec samo reci ne radi ;) Ja sam se mjesecima mucio sa pucanjem veze dok na kraju nisam skuzi da kad god pokrenem sinc u onedrive aplikaciji od preko stotinjak MB pukne veza... Recimo par stotina slika sa DSLR u onedrive app i odmah net pukne i samo restart routera pomaze dok kroz broser nikakvih problema nema.... NIkad nisam shavtio kakve to veze ima....