Problem sa Gigaset USB Adapter 108

poruka: 4
|
čitano: 4.415
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam Siemens Gigaset SE555 WLAN dsl i uz njega sam od TComa dobio Gigaset USB Adapter 108 kojeg koristim već duže vremena.

Danas sam normalno upalio komp i otišao na internet normalno, sve dok mi u jednom trenutku nije sve zablokiralo i izgubilo vezu s internetom.

Nakon dužeg razmatranja problema (restart modema, ištekavanje pa ponovno uštekavanje adaptera, restart kompa, reinstalacija drivera/programa i sl.), uspio sam doći do toga da je sve u redu sa mojim modemom, ali da očito nešto se poremetilo sa driverima za adapter.

U Device Manageru mi stoji žuti uskličnik pored "Gigaset USB Adapter 108". Probao sam Update driver, disable pa enable, no svaki put kad bi pokušao Update driver bi mi pokazalo kako ne može naći drivere. Razlog tome je naravno što je već odavno instaliran driver (najnoviji) i ne može se ponovno instalirati.

Također, u programu za podešavanje wireless opcija za uređaj pokazuje "Radio off", dakle nema nikakvog pristupa prema adapteru. Nestalo je čak i Wireless Network Connection iz Network Connectionsa...

Sad, ukoliko ne znate način kako da ovo riješim, da li možda u kojem slučaju znate kako da obrišem sve stare drivere tako da ih moram ponovno sve instalirati?

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Rješio sam.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kako?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa Gigaset USB Adapter 108
bbb-fer kaže...

Kako?

Našao sam noviji driver za adapter i instalirao.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice