Port forvarding pitanje

poruka: 5
|
čitano: 1.527
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Port forvarding pitanje

evo jedan problem u vezi upisivanja adresa u   port

idem na W ET odem na server info i upisujem si dobre servere ali nakon nekog vremena jave se neka poklapanja npr :

78.129.226.34:27960

217.163.10.198:27960 

e sad ovi boltani brojevi se poklapaju pa mi ne želi jedan od servera portat tj javi se eror   port number duplicated, imali koje rješenje

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Port forvarding pitanje

Nije mi bas kristalno jasan problem, ali mozda da stavis komp u dmz bi pomoglo...

http://realizam.blogspot.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Port forvarding pitanje

upisujem IP adrese servera u port forvarding ( u ruter) kako bi neke mrežne igre lakše išle s manjim pingom

a ovi brojevi koji se ponavljaju poslje IP-a su razlog mog problema jer kada upišem jedan server s tim brojem (portom) drugi server s tim istim portom nemogu jer mi router   javlja error. da se ponavljaju portovi

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2008 23:25 (brezonja).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Port forvarding pitanje

ha?

mislim da si malo krivo shvatio cemu sluzi port forward. kad ti forwardas port sa routera na komp u lokalnoj mrezi, onda ce komunikacija sa interneta prema tvojoj javnoj IP adresi na tom portu zavrsiti na kompu prema kojem si napravio forward, tako da ti nebi trebao u forwardanju nigdje spominjati IP adresu servera na koji se spajas, nego samo forwardati port igre ( pretpostavljam 27960  posto si njega spominjao) na lokalnu IP adresu svog kompa (ono tipa 192.168.1.30 ili tak nekaj). mada mi ni to nema smisla, posto ti ne hostas igru, nego se spajas na kao klinent.

gdje si cuo da to smanjuje ping i da igre onda "idu" "lakse"? o.O

16 godina
neaktivan
Port forvarding pitanje

Ova metoda je potrebna samo u jedne igre (LF2), a vjeruj mi tu ne igraš.....ovo ti ne treba...

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice