Otvaranje porta

poruka: 6
|
čitano: 3.016
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Otvaranje porta

dobio sam od naseg voljenog t coma d link g684t, maxtv rad,i internet radi ali nemogu podesiti port, prodjem sve ovo

otvoriš <advance><virtual server> pod <category==avaiable rules> odabereš<user> odaberš <add> oslobodiš port udp recimo da počinje od 3456 zavšava na 3456 i mapiraš ga na 3456 daš ime rule i to sve <add>.Pazi imaš dva add-a prvi kojim započinješ i add kojim taj gotovi rule kojemu si da ime staviš u desni kvadrat pod applied rules. istu svar napraviš i za tcp port.sve save and reboot pod <tools><system>

e  onda  pocne  vrtiti  stranicu  u  beskraj  i  nista  se  ne  desi  osim  sto mi onda mi prijavi
Internal communication error. Exiting. padne linija i onda nemogu nista cak ni spojiti se na ruter vec ga moram resetirati i sve ispocetk

pa  ako  netko  zna  kako  to  srediti  voliobih  da  mi  pomogne

manara
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2008 19:25 (manara1).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Otvaranje porta

nisam se igrao s tim D-Link routerom tako da ne bih znao napamet..  no cinjenica je da mi ni oni (poput zimensa, kasde i inih sranja) ne leze (tj. ne ljubim ih) ni malo.

provjeri si postupak ovdje:

http://portforward.com/english/routers/firewalling/Dlink/DSL-G684T/eMuleIn.htm

a ovdje malo cavrljaju o njima isto

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=96658

i manual

ftp://ftp.dlink.de/dsl/dsl-g684t/documentation/DSL-G684T_man_en_Manual.pdf

sretno :)

Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us?
Xerxes: Brought peace?
Reg: Oh, pea-- Shut up!
17 godina
neaktivan

Prvo nisi nigdje naveo da li si upisao(odabrao) adresu na koji taj port forwardas, a drugo Dlink modemi imaju problema sa snimanjem postavki ako ga konfiguriras iz Firefoxa. Probaj iz IE-a, pa javi da li ima kakvih promjena.

17 godina
neaktivan

mozes li mi objasniti kako se postavlja adresa

manara
17 godina
neaktivan
Otvaranje porta

imas ovdje upute.. ukucaj adresu i portove u edit boxove gdje je napisano (Enter Port Here i Enter Static IP Address)i stranica ti dolje generira kako trebaju postavke izgledati.

http://portforward.com/english/routers/firewalling/Dlink/DSL-G684T/eMuleIn.htm

edit: da, negdje sam procitao da neki korisnici tvrde da im port forwarding nije radio dok nisu napravili upgrade firmware-a.

eh.. taj d-link Šutim

Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us?
Xerxes: Brought peace?
Reg: Oh, pea-- Shut up!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2008 9:16 (Littlemanbeingerased).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni sve radi, otvorim portove, međutim postavke rade samo dva-tri dana, pa onda moram sve opet, unesem snimljene postavke sa hdd-a... zna li netko razlog tome?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice