(Ne)rješiv problem s routerom - pomoć

poruka: 15
|
čitano: 3.008
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
(Ne)rješiv problem s routerom - pomoć (ubit ću se)

Imam ZyXEL modem (model 5750) i vjerojatno ću se ubiti inače će to živci uraditi za mene, umjesto mene. U biti, kad je računalo isključeno - ukućani imaju pristup WiFi-ju i samim time Internetu. Kad ja uključim računalo i kad računalo dobije pristup Internetu, oni gube pristup WiFi-ju i onda počinje inkvizicija u kući. Mama koristi neki kleti Alcatel, a sestra Sony Xperia SP.

Gdje bi mogao biti problem?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Re: (Ne)rješiv problem s routerom - pomoć (ubit ću

Ti imaš veći problema od tog wi-fi. To sa ubijanjem je ozbiljan problem.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2015 12:58 (x18x05x).
16 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

To je iskarikirano s obzirom na dugotrajnost problema. Ne trebaju mi likovi sa slikom najdražeg gej nogometaša pametovati. Ako znaš o čemu se radi pomozi i predloži, ako ne - sretno i produži.

14 godina
4ucker kaže...
x18x05x kaže...

To je iskarikirano s obzirom na dugotrajnost problema. Ne trebaju mi likovi sa slikom najdražeg gej nogometaša pametovati. Ako znaš o čemu se radi pomozi i predloži, ako ne - sretno i produži.

ubio :D

13 godina
protjeran
(Ne)rješiv problem s routerom - pomoć (ubit ću se)

jesi proguglao malo o tome, jer vidim dosta njih spominje power opcije u windowsima...

lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2015 14:06 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

jesi proguglao malo o tome, jer vidim dosta njih spominje power opcije u windowsima... lp

Jesam, zadnja stanica mi je otvaranje teme na BUG forumu. Do dotičnog iskreno ne znam ni doći.

EDIT: Našao sam, ali nije pomoglo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2015 14:26 (4ucker).
11 godina

Nisi naveo jesi li na ruter spojen LAN kablom ili se radi o laptopu sa wifi pristupom ?

Ukoliko si preko wifi spojen na ruter a ruter kod tebe u sobi a majka i sestra u drugim prostorijama

tada tvoj jači signal prekida (pošto si puno bliži ruteru) njima komunikaciju .

Spoji se LAN-om (i ugasi WiFi) i sve bi trebalo biti ok ukoliko nisi ništa od postavki poremetio ovih dana  u ruteru.

16 godina
neaktivan
AF139 kaže...

Nisi naveo jesi li na ruter spojen LAN kablom ili se radi o laptopu sa wifi pristupom ?

Ukoliko si preko wifi spojen na ruter a ruter kod tebe u sobi a majka i sestra u drugim prostorijama

Spoji se LAN-om (i ugasi WiFi) i sve bi trebalo biti ok ukoliko nisi ništa od postavki poremetio ovih dana  u ruteru.

Radi se o ruteru spojenom LAN kablom, ne posjedujem laptop.

Postavke rutera nikad nisam dirao, niti čačkao nešto dubioznije oko toga. Dakle, ja sam LAN kablom spojen, a one Wi-Fi signalom. To je bio stvarno rijedak problem, ali otprije mjesec dana pa na ovamo one rijetko (jednom u danu na nekoliko minuta npr.) točnije nikad nemaju pristup Internetu.

Resetiranje rutera ne pomaže, isključivanje/uključivanje WiFi-ja...

10 godina
neaktivan
4ucker kaže...
AF139 kaže...

Postavke rutera nikad nisam dirao, niti čačkao nešto dubioznije oko toga. Dakle, ja sam LAN kablom spojen, a one Wi-Fi signalom. To je bio stvarno rijedak problem, ali otprije mjesec dana pa na ovamo one rijetko (jednom u danu na nekoliko minuta npr.) točnije nikad nemaju pristup Internetu.

koji ruter?netgear?

16 godina
neaktivan
CyberPlague kaže...
4ucker kaže...
AF139 kaže...

koji ruter?netgear?

ZyXEL 5750.

17 godina

Osim ako nemas posebno podesen ruter za nesto, zovi providera, reci da ti ne radi net i trazi zamjenu rutera.

Nek ti donesu novi i mirna bosna!

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: (Ne)rješiv problem s routerom - pomoć
Psiho246 kaže...

Osim ako nemas posebno podesen ruter za nesto, zovi providera, reci da ti ne radi net i trazi zamjenu rutera.

Nek ti donesu novi i mirna bosna!

Hoćeš da čuješ apsurd? 2 put zamijenjeno, različitim modelima. Prije da ću morati zvati egzorciste za elektroničke uređaje.

10 godina
neaktivan

Uzmi reset tool u trgovini i probaj s njim riješit.

1 0 hvala 0
15 godina

Nije to pametovanje, samo zapažanje. Jedini gej u ovoj priči možeš biti ti. Vjerovatno ni neznaš tko je čovjek sa slike, pa bubaš.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
10 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Nije to pametovanje, samo zapažanje. Jedini gej u ovoj priči možeš biti ti. Vjerovatno ni neznaš tko je čovjek sa slike, pa bubaš.

Ne znam za vas al meni liči na jednog što čisti u đardinu svako jutro

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice