HotSpot

poruka: 6
|
čitano: 2.718
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HotSpot

Bok ekipa,

Imam jedan mali problem.

Naime iznajmljivao bi NET turistima, znaci za apartmane.

Znaci uzea bi NET (ADSL) za brzinu nebriniteNamigiva

I sad ja bih uzeo neki router Linksys je po mom izboru najbolji.

Bili sad ja mogao ubaciti neki software ili nes u njega da radi na ovom principu

Oni se spoje na net: > Mreza otvorena (Nema zastite) > Kada otvore NET (Browser i konektiraju se naravno) > Prikaze se neki screen (Argamment - Naci nema pronografskih, hakerskih stranica, nema hakanja itd.

I onda oni moraju unjeti ticket ili neki kod koji sam im ja dao kod kupnje (koji mi je izgenerirao taj softver ili komp)

I oni stisnu slazem se i onda im izbaci Google ili neku drugu stranicu i kasnije mogu ici gdje zele.

Ali taj kod cu naplacivati na 1h ili 2 ili 10 kako budu htjeli i isto tako dizati cjenu.

Znaci ako ukucaju kod koji su kupili na 1h ono im kasnije neda da otvaraju stranice nego ih pita da ponovno unesu ticket.

Eto ako znate mooolim Vas da mi pomazete i ako imate neki prijedlog molim da POSTATE jer neznam sto bih mogao...

Svakako softver mora biti besplatan ili cu ga jednokratno kupiti recimo jedanput 500kn i vise nikako!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
HotSpot

jap to se moze jako lagano sa Linksys instaliras DD-WRT ali tamo di je full verzija ne micro jer je na micro tesko meni frend ima WRT160NL i pre jednostavan je hotspot na njemu naravno DD WRTi FREEE JE

z v o n e x p
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.7.2010 23:21 (zvonebaba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HotSpot

Pa kako cu im izdavat tickete. Mozes li malo pojasnit i dat neki konkretni link?!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
HotSpot

imas sve informacije na http://www.dd-wrt.com/site/index

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HotSpot
Bug car kaže...

Bok ekipa,

Imam jedan mali problem.

Naime iznajmljivao bi NET turistima, znaci za apartmane.

Znaci uzea bi NET (ADSL) za brzinu nebriniteNamigiva

I sad ja bih uzeo neki router Linksys je po mom izboru najbolji.

Bili sad ja mogao ubaciti neki software ili nes u njega da radi na ovom principu

Oni se spoje na net: > Mreza otvorena (Nema zastite) > Kada otvore NET (Browser i konektiraju se naravno) > Prikaze se neki screen (Argamment - Naci nema pronografskih, hakerskih stranica, nema hakanja itd.

I onda oni moraju unjeti ticket ili neki kod koji sam im ja dao kod kupnje (koji mi je izgenerirao taj softver ili komp)

I oni stisnu slazem se i onda im izbaci Google ili neku drugu stranicu i kasnije mogu ici gdje zele.

Ali taj kod cu naplacivati na 1h ili 2 ili 10 kako budu htjeli i isto tako dizati cjenu.

Znaci ako ukucaju kod koji su kupili na 1h ono im kasnije neda da otvaraju stranice nego ih pita da ponovno unesu ticket.

Eto ako znate mooolim Vas da mi pomazete i ako imate neki prijedlog molim da POSTATE jer neznam sto bih mogao...

Svakako softver mora biti besplatan ili cu ga jednokratno kupiti recimo jedanput 500kn i vise nikako!

Gledaj ja imam Linksys wrt54gl router i njega ću postaviti kao hotspot ,moraš uraditi upgrade tog svog routera sa njegovog frimware na DD-WRT odi na njihovu web stranicu i prvo pročitaj upustvo kako bi znao koji je odgovarajući DD-WRT softwer za tvoj router  instaliraj full verziju,i onda kasnije moraš postavke napraviti ,kasnije kad završiš to onda  postavljaš šta hoćeš da im se prikaže kad krenu pristupati internetu .

RIDER-What color is your life ... :D
15 godina
neaktivan
HotSpot

A imas li ti skriptu za naplacivanje ili kako da im prodam ticket da vidim jel mi se uopce isplati LOL Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice