Gigaset SX763

poruka: 36
|
čitano: 18.716
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Gigaset SX763
Koji je user name za to sran*e od routera ?

Uređaj je nabavljen preko t-coma .

Razlog :
Htio bih preko router commandera pratit promet po routeru , ali kod konekcije me traži user name i pass, pass znam , ali za user name nemam blage veze koji je, jel zna tko gdje se može saznat username od tog modela "routera ".

Pozdrav
"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gigaset SX763
Ne kužim !?
"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gigaset SX763

meni nudi samo password, nepita me username, a default password je "user". sretno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Gigaset SX763
Mikovic_xD kaže...

meni nudi samo password, nepita me username, a default password je "user". sretno

Ma nije probelm sa ulaskom u router preko web sućelja , tu sam stavio pass, ali kada preko aplikacije router commander se želim spojiti preko telnet protokola za to smeće traži me user name , probao sam sve kombinacije :

-user

-admin

-Admin

-root 

, ali ništa ne prihvača to sran*e . 

16 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
Mikovic_xD kaže...

Ma nije probelm sa ulaskom u router preko web sućelja , tu sam stavio pass, ali kada preko aplikacije router commander se želim spojiti preko telnet protokola za to smeće traži me user name , probao sam sve kombinacije :

-user

-admin

-Admin

-root 

, ali ništa ne prihvača to sran*e . 

bedara, jesi pitao službu za korisnike?

15 godina
neaktivan
Mikovic_xD kaže...

Nemam živce za njihove govorne automate :) , pa sam pitao ovdje jer se je netko možda susreo sa sličnim problemom. 

Sada sam iša pogledat na uređaj, da li možda ima na poleđini otisnut default user name isl. , ništa, ali vidio sam jednu zanimljivu stvar : Made in Tunisia , sad me ništa ne čudi više :) 

16 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
Mikovic_xD kaže...

Nemam živce za njihove govorne automate :) , pa sam pitao ovdje jer se je netko možda susreo sa sličnim problemom. 

Sada sam iša pogledat na uređaj, da li možda ima na poleđini otisnut default user name isl. , ništa, ali vidio sam jednu zanimljivu stvar : Made in Tunisia , sad me ništa ne čudi više :) 

a ništa, bit će red stisnut zube i preć preko automata :D // šta se mene tiče rađe tunis nego nešta u kini :)) // sad sam tek pročito tvoj post skroz, vjerojatno znaš al za slučaj ak neznaš promet možeš pratit na korisničkim stranicama t-coma

15 godina
neaktivan
Mikovic_xD kaže...

a ništa, bit će red stisnut zube i preć preko automata :D // šta se mene tiče rađe tunis nego nešta u kini :)) // sad sam tek pročito tvoj post skroz, vjerojatno znaš al za slučaj ak neznaš promet možeš pratit na korisničkim stranicama t-coma

Ma problem je što veza tj. bandwith puca , a DSL konekcija stoji tj. ne puca, sumnjam u neki od uređaja iz LAN-a da u nekim intervalima šalje velike blokove podataka van mreže, ideja je presret na routeru promet i vidjet koji klijent iz lokalne mreže radi sran*e i zašto, eto zato sam stavio router commander . 

15 godina
neaktivan
Gigaset SX763
Ovo je nevjerojatno, naime ipak sam na kraju zvao službu za korisnike, preusmjerili su me na svog tehničara i nitko od njih ne zna username za to tuniško smeće od routera !

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nije ti user ili admin?

:S

T-Com namjesti password na user, a Siemensov tvornicki inace bude admin. Ovo je stvarno bizarno...

edit: nije bitno, trebao sam bolje citati, trazi te username :p

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 14:19 (rustweaver).
15 godina
neaktivan
Gigaset SX763

Pogledaj malo na ovom forumu:

http://www.novisf.com/wbb3/ostalo/kompjuteri-co/routeri-adsl/79826-otklju%C4%8Davanje-sx763-rutera-lan-portovi-rade/

oni tu nesto kemijaju sa gigasetom pa ti mozda pomogne...

Inace koliko sam skuzio googlajuci sada malo, telnet i ssh pristup su na T-Comovom SX763 onemoguceni. Sad sam probao puttyjem i otkanta me svaki puta, dok sam se na (takoder tcomov) DLink spajao bez problema...

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 14:33 (rustweaver).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Gigaset SX763

Ovako, to je sve samo ne smeće od rutera. Preko telneta ne možeš do njega jer je to t-comova fiks ideja sa zaključavanjem svega živog i neživog. Na ovom linku iznad imaš informacije kako na njega staviti org siemens fw i maknuti sve t-comove pi*darije. Kad to riješiš, imaš poprilično moćan ruter na kojem fali samo VOIP podrška (opet radi t-coma).

Siemens SX763 > svi ostali

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gigaset SX763
Sutra dolazi službeni tehničar iz T-Coma , sa drugim routerom :)))))))

PS.
ovo nije šala , nudili su mi fiksni IP , iz razloga što hoću pratiti promet po klijentu , haloooooo ljudi !!!!! :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gigaset SX763

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Gigaset SX763

E pozdrav!!!

Evo ovako imam t-comov router siemens gigaset sx763 i za nekoliko dana mi istice ugovor u t coma i prelazim na optimu..i sad mene zanima mogu li ja taj router ikako osposobiti da radi na optimi ako je zakljucan na T-Com

0 0 hvala 0
17 godina
Gigaset SX763

Ne, optima radi na drugacijem annexu.

I am creationist. I believe man created god.

0 0 hvala 0
17 godina
andriar kaže...

E pozdrav!!!

Evo ovako imam t-comov router siemens gigaset sx763 i za nekoliko dana mi istice ugovor u t coma i prelazim na optimu..i sad mene zanima mogu li ja taj router ikako osposobiti da radi na optimi ako je zakljucan na T-Com

Da mozes ga osposobit na optimu, pogledaj pce forum, u topicu o otkljucavanju sx763

17 godina
Gigaset SX763

Sta on nije na Annex B, a optima na Annex A?

0 0 hvala 0
17 godina

On je i Annex a i Annex b, ovisno koji fw stavis gore.

17 godina
Gigaset SX763

Nisam to znao. Thnx na info.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gigaset SX763

Pozdrav ljudi. Imam problem sa spajanjem preko WLAN-a. Pokušavam se spojiti na router bežično, ali mi ne uspijeva. Kad stisnem connect, upišem network key i onda mi izbaci kao limited acces (unsucceseful connecting....). Neznam kako da to rješim. Išao sam na stranicu od routera i sve postavke su u redu. Ako itko zna u čemu je kvaka bio bih mu jako zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
B3Arf00t kaže...

Pozdrav ljudi. Imam problem sa spajanjem preko WLAN-a. Pokušavam se spojiti na router bežično, ali mi ne uspijeva. Kad stisnem connect, upišem network key i onda mi izbaci kao limited acces (unsucceseful connecting....). Neznam kako da to rješim. Išao sam na stranicu od routera i sve postavke su u redu. Ako itko zna u čemu je kvaka bio bih mu jako zahvalan.

Promjeni password, postavi sve ovako kao što je na slici. Ako staviš "Key length" 128 onda moraš stavit 13 znamenkastu lozinku.

www.key-storm.com
13 godina
protjeran
B3Arf00t kaže...

Trebao bi nazvati službu za korisnike i oni će ti dat IP adrese i domene koje ćeš upisat ručno u TC/IP Properties.

14 godina
neaktivan
epos kaže...

Trebao bi nazvati službu za korisnike i oni će ti dat IP adrese i domene koje ćeš upisat ručno u TC/IP Properties.

Primary = 195.29.150.3
Secondary = 195.29.150.4

To?

www.key-storm.com
14 godina
neaktivan
Gigaset SX763

Meni baca poruku kad se spojim znači signal je full, ali je onaj žuti trokut sa uskličnik i pišem limited acces i kad odem pod status vidim da kod ovih IPv4 i IPv6 piše no internet access

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
B3Arf00t kaže...

Meni baca poruku kad se spojim znači signal je full, ali je onaj žuti trokut sa uskličnik i pišem limited acces i kad odem pod status vidim da kod ovih IPv4 i IPv6 piše no internet access

Ovako je meni pod IPv4, a IPv6 isto ko i tebi.

www.key-storm.com
14 godina
neaktivan
Gigaset SX763

Hvala na savjetima, navečer ću vam javiti kako će to sve završiti

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
nick54312 kaže...
epos kaže...

Primary = 195.29.150.3
Secondary = 195.29.150.4

To?

..da,ali mora zvat t-com jer će njemu dat drugačije postavke. Mom susjedu su već dva puta mijenjali unutar mjesec dana,a čak je jadničak kupio drugi stick(wireless).

14 godina
neaktivan
Gigaset SX763

Problem riješen, hvala svima. Promjenio sam password samo i onda je radilo. Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Ovako, to je sve samo ne smeće od rutera. Preko telneta ne možeš do njega jer je to t-comova fiks ideja sa zaključavanjem svega živog i neživog. Na ovom linku iznad imaš informacije kako na njega staviti org siemens fw i maknuti sve t-comove pi*darije. Kad to riješiš, imaš poprilično moćan ruter na kojem fali samo VOIP podrška (opet radi t-coma).

Siemens SX763 > svi ostali

kojem linku iznad?

Work like you don't need money, love like you've never been hurt, dance like no one's watching And SEED LIKE THERE IS NO BANDWIDTH LIMIT
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice