D Link G-510 uskličnik

poruka: 8
|
čitano: 2.310
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
D Link G-510 uskličnik

Imam problem sa gore navedenom karticom, dakle reinstalirana je nekoliko puta i radi max 10 min i pukne veza te se pojavi uskličnik u device menageru.

Jel zna netko možda neko rješenje ili neke druge drivere pored onih sa službene stranice, OS je XP sp3 i probao sam i na drugom PCI utoru.To sam znao već viđati kod nekih integriranih kartica no nemug naći rješenje zašto se ruši.

Router je udaljen 3 m.

Hvala na pomoći.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: D Link G-510 uskličnik

možda ti je problem do routera

1. da li druga računala rade uredno preko tvog routera?

2. taj uskličnik kod wirelessa se najčešće pokaže kada je krivi ključ upisan pa moguće da ti se računalo spoji na drugu mrežu ako to je signal li-la - dakle u propertiesima od wirelessa pod prefered networks list izbriši sve osim svoje.

3. ako je odgovor na 1. pitanje DA onda zamjeni wlan karticu

4. ako je odgovor na 1. pitanje NE onda zamjeni router :)

16 godina
neaktivan
Imam i druga računala koja rade bez problema na tom routeru.E sad, probana je kartica na više PCI utora iste ploče.Da star bude bolja uzmem novu zapakiranu karticu (isti model) i stavim je, maknem sve i stavim na novo driver te nakon 10 min ista stvar tojest uskličnik.

Meni to miriši na WIN, vjerovatno je neki .dll ili servis u šlusu i to se događa
16 godina
neaktivan
D Link G-510 uskličnik
Napravio sam popravak instalacije Win i dalje ista stvar, jedino što sam uspio doznati da bi to mogao raditi SP3

Ljudi jel ima tko kakvu ideju ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sa d-linkom samo neki problemi. Ubaci neku drugu karticu iz nekog kompa koja sigurno radi i asvoju stavi u drugi komp pa ces znati je li do win-a ili do kartice. Takodje izbrisi soft od kartice ako ga ima a ostavi samo drivere.

:)
16 godina
neaktivan
Stavio sam USB Airlive stick i isto ništa :)

Još neka ideja možda, ovo postaje kao X-files
17 godina
neaktivan

Ako je 3 metra do routera stavi kabel i miran si. Najjednostavnije i najefikasnije rjesenje. Mozes probati sa nekom live distribucijom. Recimo ubuntu pa vidi sta se desava.

:)
16 godina
neaktivan
D Link G-510 uskličnik
Ma znam, to nije bed osim što će mi kabal ići po kući.

Ali ovo me zanima što ga koči, ajde da nisam probao i drugu karticu.
Sada probavam staviti stariju verziju drivera za d-linka ali nisam baš optimističan.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice