No connections are available - problem

poruka: 1
|
čitano: 1.415
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
No connections are available - problem

Pozdrav, imam problem sa "no connections are available" koji se tiče wifi na laptopu Lenovo Z50-70. Instalirani su windowsi 7 64bit.
Znači do jedno prije 2 sata wifi radio normalno i kad sam restartao laptop najednom više ne radi uopće.

Probao reinstall drivera enable/disable wirelessa, restore windowsa i ništa ne pomaže.

U device manageru sve pokazuje normalno, kao i u control panelu, dok u windows mobility centru opcija za uključiti wireless je siva, odnosno ne mogu kliknuti. Laptop inače nema Fn tipku za uključiti wireless.

Inače preko Ethernet kabela sve ok.

Da li netko još ima neku ideju šta probati da ne moram bezveze stavljat nove windowse i da li će to uopće pomoći?

Evo screenshot sa opcijama kako to izgleda:

EDIT: nakon par sati jebanja došli do rješenja

već sam ja googlao i naletio na tu temu sa managementu i kad sam gledao opcije nema ništa što se tiče wifi itd

eo i sad sam opet, čak i uninstall i install, i kad otvoriš ista stvar, i probam stisnuti taj famozni Fn + F7 i onda se otvori dodatni ekran u managementu sa wifi adapterom i bluetoothom i oboje isključeno tamo naravno

inače kad lupam Fn + F7, ništa se ne dešava, tako da ih jebem u logiku

World Of Trucks Profile: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=507406
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 18:30 (JuXo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice