Zamrzavanja laptopa

poruka: 4
|
čitano: 1.617
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Zamrzavanja laptopa

imam mali problem s laptopom, u pitanju je

http://www.links.hr/index.php?naziv=Prijenosno+ra%E8unalo+ASUS+K52JE-EX225+%2F+Core+i3+330M%2C+DVDRW+DL%2C+3GB%2C+320GB%2C+Radeon+HD+5470%2C+15.6%27%27%2C+G-LAN%2C+kamera%2C+HDMI%2C+DOS%2C+crni&option=artikl&id_kategorija=0134&id_artikl=013.400.330

nije kupljen u linksa. Kupljen je prošli tjedan, laptop radi sve super nema zagrijavanja u igrama, ali pokretanja ie, live messengera ili učitavanja mape u igri wolrd of tanks sve zna stat(zablokirat) na par sekundi, lampica od diska svijetli cijelo vrijeme , ne treperi. Dogodilo se par puta, sad sam nanovo instalirao win 7 pro orignalni, jer sam  u jednom topicu slicnom za desktop računalo pročitao da je avg radio probleme,  instalirani su samo driveri  s asusovog cda, slično mi se dogodilo sad dok je bio firefox, windows live, i download preko firefoxa uključen. Znači prilikom podizanja ie, ili messengera se znalo zblesirat na nekoliko sekundi. Drugih problema  osim tog povremenog zamrzavanja nema... sad dali je tko imao sličan problem , i s kojim programima bi mogao testirat komponente da ne nosim odmah na servis,

unaprijed se zahvaljujem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 20:28 (anarky1988).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Zamrzavanja laptopa
anarky1988 kaže...

i s kojim programima bi mogao testirat komponente da ne nosim odmah na servis,

Provjeri disk HD tuneom

16 godina
Re: Zamrzavanja laptopa
mario1990 kaže...
anarky1988 kaže...

i s kojim programima bi mogao testirat komponente da ne nosim odmah na servis,

Provjeri disk HD tuneom

error check je prosao ok, jos cu provjerit memoriju s memtestom , a ideja više nemama osim da je možda neki driver ili je do windowsa

16 godina
Zamrzavanja laptopa

problem je u iaStor0, did not respond within the timeout period. kad god se zamrzne ovo je u event viewer-u ... koliko sam nasao većina ovih laptopa ima taj problem.. pa eto malo upozorenja onima koji su mislili kupit asus k52je

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice