Dakle ja sam prije par mjeseci kupio xfx amd radeon HD 6870.To mi je prva jaca graficka preko 1300kn i mislio sam da ce dobro raditi,ali problemi su počeli od 1. dana.
Kada sam god ulazio u igru bljeskao mi je ekran,da znam čudno zvuči al doslovno bljeskao ono CRNO-BJELO-CRNO... bar 30 sec, onda bi zalagalo i tek nakon nekih 1-2min bi igra pocela raditi normalno.Naravno naučio sam se na to, ali mi također fps bio manji nego sam starom grafickom jos iz pradoba(igram cod4). Imao sam samo 125 ali je bilo konstantno pez dropa.(sa starom je dropalo.)Imao sam isto FPS-a na najjacoj i na najslabijoj,oboje oko 150 i to mi je bilo nemoguce al oke.I sada skupio sam novaca i kupio napajanje,misleći da će to biti rješenje no nije pomoglo,jos uvjek sve isto.COD black ops nije radio kao ni gta4,ali sam se pred nekoliko dana odvažio i probao instalirati BF3.I na moje iznenađenje radio je na ultra sa 40fps-a što je dobro..JELI? Odmah sam drugi dan morao smanjiti jer je pocelo lagat, oko 20fps-a, stavio sam na med grafu i opet lovilo 40.Opet sljedeći dan imao sam poteškoća s ulaskom u igru,morao sam smanjiti na low,to mise nijje svidjelo.ČETVRTI DAN DA IMAM BF3 NIJE HTJELO UC! Pokušao sam sve! Čuli su se čudni zvukovi,bez prestangka lag, i odlučio sam se vratiti svome cod-u. Kad ono Opet iznenađenje ali neugodno! 50 FPS-a!!! Pa mislim si u sebi koji vrag je ovo koji ..... i od tog dana počele su mukeee..komp laga,ne učitavaju se videi na youtube, NISTA POD MILIM BOGOM NERADI! U međuvremenu sam i nove win7 stavio ali nije bilo uspjeha.
Pomozite, svaki komentar je dobrodosao!

486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
, oces mi molimte reci s kojim programom i dali si kupio cooler novi?