XFX 6870 problem! UPOMOC!

poruka: 37
|
čitano: 2.599
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Dakle ja sam prije par mjeseci kupio xfx amd radeon HD 6870.To mi je prva jaca graficka preko 1300kn i mislio sam da ce dobro raditi,ali problemi su počeli od 1. dana.

Kada sam god ulazio u igru bljeskao mi je ekran,da znam čudno zvuči al doslovno bljeskao ono CRNO-BJELO-CRNO... bar 30 sec, onda bi zalagalo i tek nakon nekih 1-2min bi igra pocela raditi normalno.Naravno naučio sam se na to, ali mi također fps bio manji nego sam starom grafickom jos iz pradoba(igram cod4). Imao sam samo 125 ali je bilo konstantno pez dropa.(sa starom je dropalo.)Imao sam isto FPS-a na najjacoj i na najslabijoj,oboje oko 150 i to mi je bilo nemoguce al oke.I sada skupio sam novaca i kupio napajanje,misleći da će to biti rješenje no nije pomoglo,jos uvjek sve isto.COD black ops nije radio kao ni gta4,ali sam se pred nekoliko dana odvažio i probao instalirati BF3.I na moje iznenađenje radio je na ultra sa 40fps-a što je dobro..JELI? Odmah sam drugi dan morao smanjiti jer je pocelo lagat, oko 20fps-a, stavio sam na med grafu i opet lovilo 40.Opet sljedeći dan imao sam poteškoća s ulaskom u igru,morao sam smanjiti na low,to mise nijje svidjelo.ČETVRTI DAN DA IMAM BF3 NIJE HTJELO UC! Pokušao sam sve! Čuli su se čudni zvukovi,bez prestangka lag, i odlučio sam se vratiti svome cod-u. Kad ono Opet iznenađenje ali neugodno! 50 FPS-a!!! Pa mislim si u sebi koji vrag je ovo koji ..... i od tog dana počele su mukeee..komp laga,ne učitavaju se videi na youtube, NISTA POD MILIM BOGOM NERADI! U međuvremenu sam i nove win7 stavio ali nije bilo uspjeha.

Pomozite, svaki komentar je dobrodosao!

limaaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: XFX 6870 problem! UPOMOC!
Trebo si odma na reklamaciju
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
15 godina

mogo bi nam napisati ostale komponente koje imas

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ah da :)

Manufacturer:To Be Filled By O.E.M.

Processor:AMD Athlon(tm) II X2 250 Processor (2 CPUs), -3.0GHz

Memory:2048MB RAM

Video Card:AMD Radeon HD 6800 Series

limaaa
15 godina
Moraš je odmah mijenjat dok je pod garancijom.Trebo si odmah
robimarko@gmail.com
16 godina

Ne znam jel je do toga al slab ti je procesor i malo imaš rama, tako da nikad neće to biti to dok to ne riješiš. Koje napajanje i matična?

Zadar živi vječno!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Napajanje 600w a matična je Asrock m3a770de,Mislite da je odem reklamirati?

limaaa
16 godina
neaktivan

Ja sam imao prije dualca isto na 3GHz, ali na FullHD rezi s tom grafom max. 20fps-a na low sam dobivao u bilo kojoj igri.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Trebaš reklamirat grafu obavezno i šta god da te eventualno probaju odgovorit, nedja se i tupi da grafa NEvalja. Što se tiče procesora, on ti je botlneck i to JAKO. Prodaj taj i traži Athlon II X4 kojih imaš i za 450 do 500 kn po Njuškalu. Idealno bi ti bilo Phenom II X4. Ali grafa nesmije imat takve simptome ako je ispravna bez obzira na slab CPU. Obavezno reklamiraj.

P.S. Još 2GB ramaj e za neki minimum standarda danas.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 20:45 (itomic009).
13 godina
neaktivan

dakle zaključak je da reklamiram grafu sta prije, i da uzmem 4gb rama, a sto se tice procesora vec ciljam na http://www.links.hr/?naziv=procesor-amd-fx-x4-4100-box-s-am3-3-6ghz-12mb-cache-quad-core&option=artikl&id_kategorija=05060318&id_artikl=050.603.235...u linksu sve kupujem,ako znate nesto jeftinije slobodno recite :)

limaaa
14 godina
neaktivan

Nemoj taj CPU nevalja niti ne paše na tu MBO uzmi si Phenom 965(855 Kn) koji je 20 Kn skuplji i dosta bolji i 4 GB Rama (150 Kn).

Smejem se a plače mi se,tražim lepu minu,minu da odletim u p**** materinu
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 21:11 (WrongType).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ustvari je 20kn jeftiniji bez popusta :)
limaaa
13 godina
neaktivan
lyNx kaže...

dakle zaključak je da reklamiram grafu sta prije, i da uzmem 4gb rama, a sto se tice procesora vec ciljam na http://www.links.hr/?naziv=procesor-amd-fx-x4-4100-box-s-am3-3-6ghz-12mb-cache-quad-core&option=artikl&id_kategorija=05060318&id_artikl=050.603.235...u linksu sve kupujem,ako znate nesto jeftinije slobodno recite :)

Nemoj buldožera molim te 955 lako pobijedi fx 4100 slušaj što ti je WrongType predložio 965 je odličan proc za male novce.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
13 godina
neaktivan
1000kn i nisu baš mali novci,pošto neradim , a nisam ni osnovnu završio :)
limaaa
14 godina

Ne znam zašto bi kupovao novi CPU.. 

Pogledaj moju konfu skoro pa ista tj. ima isti procesor samo je moj na 3,6GHz clockan i graficku samo sto ja imam 8GB rama, sve igram na najvecoj rezoluciji i sa najboljim teksturama i to sa pristojnih 35-45 fps-a  (BF3) dok CoD i ostala "ekipa" bez po'l beda 50+ .

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 21:23 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ta amdova fx serija je totalni fail... phenom II 965 ili 955 ti je odlican za ovu grafu i jos ima velik OC potencijal.... koja ti je marka napajanja?
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dakle overklokiran kazes {#}, oces mi molimte reci s kojim programom i dali si kupio cooler novi?

limaaa
13 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Pogledaj moju konfu skoro pa ista tj. ima isti procesor samo je moj na 3,6GHz clockan i graficku samo sto ja imam 8GB rama, sve igram na najvecoj rezoluciji i sa najboljim teksturama i to sa pristojnih 35-45 fps-a  (BF3) dok CoD i ostala "ekipa" bez po'l beda 50+ .

Znači isti proc i grafa a nema bottleneck-a kažeš.Interesting.Možda ipak da tebe posluša nisam znao da tako lijepo vrti u battlefieldu.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
13 godina
neaktivan

XVII MINI imas istu grafu, dali tebi bljeska ili tako nesto da znam jer je vec sutra nosim reklamirati :)

limaaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lyNx kaže...

Dakle overklokiran kazes {#}, oces mi molimte reci s kojim programom i dali si kupio cooler novi?

Koristi RivaTuner ako hoćeš najbolje,a ako si noviji u tome Msi Afterburner puno je jednostavniji.Doslovce par klika mišem.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 21:35 (Ikarus01).
14 godina
neaktivan

Ako baš nisi pri lovi nabavi si Athlon ×450 ili 455.Svejedno da i koloka taj CPU opet ne koristi ni 50 % grafe.Na kojoj rezi igraš?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 21:37 (WrongType).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ikarus01 kaže...
XVII Mini kaže...

Znači isti proc i grafa a nema bottleneck-a kažeš.Interesting.Možda ipak da tebe posluša nisam znao da tako lijepo vrti u battlefieldu.

Dečki nemam zasto lagati, pa da imam bottleneck prvo sto bi napravio jest zamijenio CPU pošto i znam da nije nešto "jak" .. 

Sve mi lijepo i glatko vrti nemam nikakve bljeske sve mi lijepo radi, nosi to na reklamaciju nesto ne stima sa grafom.

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 21:36 (XVII Mini).
13 godina
neaktivan
evo lik vrti bf3 s 6870 i athlon x2 250 jest da je igra pinkicu spora ali battlefield je previše fluid da se to primjeti iako malo šteka.Reko bi da je proc usko grlo.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ma ja bi overkloko al me strah j er sam vec grafu spalio ,nakon šta sam kupio ovu igrao sam se sa starom pa je otisla :)
limaaa
14 godina
neaktivan

Zavisi ti je SP a kako radi u MP?

EDIT:Savjet ostavi se corava posla.Prikupi neku lovu i ubodi nekakav bolji proc(od athlon 450 nadalje)i 2-4 GB Ram-a.Za početak mozeš kupiti 4 GB rama za 150 Kn i onda prekupi neš para za CPU:

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 21:46 (WrongType).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Obavezno nosi grafu na reklamaciju,i da trebaš svakako bolji CPU i još barem 2GB RAM-a,ja imam istu grafu i u BF3 na high postavkama imam 40-50FPS,u COD-u ime preko 100+

[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2349188][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2349188.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
XVII Mini kaže...

Što ti znači sa najboljim teksturama? Misliš na high ili ultra? Na kojoj rezoluciji igraš?

Zadar živi vječno!
14 godina

Bate miš ja imam Quada OC na 3.3GHz i kad igram BF3 proc je opterečen do 90% i sad ti reci da dualac nije bottelneck?:D

[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2349188][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2349188.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ma kakav dualac, traži Phenoma za 600 kn. FX 4100 zbog ladnog clcoka na 4.6 ghz nije ništa slabiji od Phenoma. Ljudi baljezgaju gluposti. Grafu reklamiraj, kupi još 2GB rama i kupuj cpu quad core kad budeš mogao.

16 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
evo lik vrti bf3 s 6870 i athlon x2 250 jest da je igra pinkicu spora ali battlefield je previše fluid da se to primjeti iako malo šteka.Reko bi da je proc usko grlo.

To je sp, znači mp -10 sličica sigurno.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice