Wireless i tipkovnica koja ne radi dell

poruka: 6
|
čitano: 4.718
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
osposobljavanje wirelessa a tipkovnica ne radi?!

Bok ekipa, ne znam dal ova tema spada tu al valjda netko zna rjesenje. Dakle imam Dell.ov lptop...prije godinu dana riknula mi tipkovnica [hm...prolio kavu po njoj]... E sad, normalno se spajam na wireless mishem, onskrin tipkovnicom ili dodatnom koju sam kupio...NO, odjednom, prije par dana se vise ne mogu pristekati na wireless, naime, iskljucena je opcija wirelessa. Za ukljucivanje/iskljucivanje wirelessa postoji ili switch off/on negdje na kompu ili [u slucaju mog Della] na tipkovnici F2. E sad...ta tipka ne radi, onskrin tipkovnica, kao ni dodatna tipkovnica mi nemaju tu mogucnost... Pitanje [ako ste uspjeli pohvatati cjeli ovaj esej] glasi - kako da ukljucim opciju wirelessa bez tipkovnice?!? 

Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Pa ako ti valja tipkovnia valjda ti radi miš? Trebaš samo na wireless adapter umjesto disable, ukljuciti tj. enlaben i to je to ako ti jw wirless kartica iskljucena.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prije godinu dana se pokvarilo?! Pa, nova Dell tipkovnica za laptop na e-bay košta oko 15$ !!! {#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

.. super kad se nade netko poput ovog pfenixsa koji nema pametnog posla doma pa umjesto da pomogne tu se preserava s cijenam s ebeja...aaa, ako se prolila kava, ocito nije unistila tipkovnicu vec plocu ispod. Pih, komentar radi komentara{#}

...kako bilo, da sam strucnjak na ovom polju ocito ne bih postao ovakvo pitanje.. 

...mish radi. Hvala na ovom prvom savjetu, al nije do toga. Kaze: turn on wireless capability. Sam wireless je enable al mi je NEKAKO iskljucena opcija da vidim mreze. Pise jos:

...use the switch on the front or side of computer, or function keys if available, to enable wireless capability on this computer...

...na dell.u nema switch on dugme, vec se ta funkcija nalazi na F2 tipki i tu je problem...jer mi tipka ne radi... Kako pokrenuti?!? Grint!

0 0 hvala 0
12 godina

- Hmm, pa izvadi tu tipku van, pa je onda probaj stisnut. 

Lp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Koji windows imas? I koji model laptopa, jesi li probao reinstalirati driver od wlana?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice