Webcam problem - nema slike

poruka: 5
|
čitano: 3.990
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Imam Prestigio laptop, i na ekranu imam integriranu web kameru..... prije mi se znalo desiti da se dogodi da ne  mogu dobiti sliku na kameri nego samo stoji sivo sve, ali bi se popravilo kada bi reinstaliralo drivere, a sada vise nece ni tako, kamera je camtel koliko znam.......... koristim Windowse XP,SP3.....

Imate kakve solucije?

siva slika siva slika
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 18:47 (Nick Twisp).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jesi siguran da imas drivere instalirane...mozda trebas neki drugi program
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Webcam problem - nema slike

pa inace sam uvijek instalirao drivere s cd-a, sada sam ih skinuo sa interneta te iste, i to su jedini koje mogu naci........ali siguran sam da su instalirani, u device manageru je sve ok.............

a sta se tice programa, ovo je iz my computera screenshot, a ne radi ni u jednom programu, od msna, skypea itd

16 godina
neaktivan
Webcam problem

POZDRAV....

imam jedno  pitanje pa ako mi moze neko pomoc!!!!

zasto mi slika kasni po 10tak sekundi kad pricam snekim bilo na skype bilo na msn?? neznam do cega je jel do neta brzina7 768/128 ili do komp posto imam malo ram ak to ima veze... a inace kad nepricam ni s kim onda je ok..hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Webcam problem
ami25 kaže...

POZDRAV....

imam jedno  pitanje pa ako mi moze neko pomoc!!!!

zasto mi slika kasni po 10tak sekundi kad pricam snekim bilo na skype bilo na msn?? neznam do cega je jel do neta brzina7 768/128 ili do komp posto imam malo ram ak to ima veze... a inace kad nepricam ni s kim onda je ok..hvala

To je zbog neta, i meni je tako, to je normalnoNamigiva

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice