Pozdrav, potreban mi je firmware za Vivax TPC 9120 3g tablet. Znači sve moguće romove druge sam probao ali bezuspješno, čak i neke potvrđene od drugih ljudi da im radi ali ja očito nemam tu sreću. Tablet je hard brick, uz instalirani mtk preloader vcom driver računalo ga prepoznaje i mogu ga flashat uz pomoć SP flash tools-a. Ali izgleda da mi je potreban originalni firmware od tableta. Pa ako netko ima link ili može izvući iz svog tableta ako ima isti jako bi mi pomoglo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zar baš nitko nema ovakav tablet ili zna koji rom je kompatibilan sa mojim?
Odi na 4pda forum, i prek google translatea traži, tam se obično da naći.

Već sam tamo gledao ali nema za ovaj tablet rom. Svakako hvala na odgovoru
Ne znam onda, eventualno modaco ili neki balkanski sajt, pa se možda nađe rom.
Ili pogledaj možda na needrom.com, možda ima neki generički za taj SOC, ali pitanje je onda jel uopće pola stvari radi.

Moraš prvo pronaći pravo ime i model tableta. VIVAX se ne zove sigurno jer su to kineski tableti s VIVAX brendom i ROM-om.
VIVAX ROM ćeš jako teško pronaći na internetu (ja nisam uspio pronaći za VIVAX tablet koji imam) i jedino što možeš je odnijeti tablet u službeni servis gdje će oni staviti taj ROM.
Nastavit ću tražit i dalje nemam izbora, a u međuvremenu isprobavati približno isti rom po tabletovim specifikacijama. Znam da je kineski tablet samo je Vivax izmjenio rom za svoj logo i vjerojatno još neke stvari. Tražio sam po broju na matičnoj ploči ali ništa bezuspješno. Mislio sam da netko ima isti tablet pa da izvuče backup sa njega budući da sam viđao na njuškalu dosta tih tableta.
Ljudi, našao sam (bar mislim da jesam) isti firmware po broju na matičnoj ploči. Problem je (uvijek je neki problem) što je link za skinut na kineskom serveru pan.baidu i nema šanse da ga skinem, znači sve sam pokušao. Može li netko ako se razumije bolje od mene skinuti firmware i uploadati negdje drugdje. Link bi postao ovdje ako se netko javi.
pozzz imam jedan tablet polaroid da li neko moze da mi kaze kako da skinem firmware za njega hvala unapred!!!