USB problem

poruka: 5
|
čitano: 1.765
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
USB problem

Ovako, ponekad kad spojim neki usb prikljucak kao npr usb stick ili usb kabel, racunalo se iskljuci tipa ko da se srusilo sve, ponovno ga ukljucim i radi sve normalno ali ne radi niti jedan usb port sve dok ne odfuram kantu i spojim kablove drugog racunala, onda vratim na svoje kablove i sve radi ali samo par tjedana i onda opet...kako rijesiti problem i dali su mozda na samrti usb portovi? :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: USB problem

pozdrav

imam isti problem, neznam ga riješti ali ti mogu olakšati, meni kad se to desi ugasim i izbacim sve spojene usb (miš i sl..) pa upalim bez usb, i onda opet ugasim pa vratim usb i radi normalno (do pokušaja spajanja nekog drugog usb)

Sori na nepomoći ali bar brže riješiš problem nerada kompa:)

15 godina
neaktivan
USB problem

evo pitao sam ujaka, rekao je da su krivo spojeni i da pogledam u kuciste i popravim ako nađem gdje su krivo spojeni

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
USB problem

S obzirom da ti je problem poprilicno konfuzan, evo sta ti mogu predloziti:

- Prvo pokusaj spajati na one portove koji su direktno na maticnoj (oni straga kucista) tako ces izbjeci problem da je I/O sprijeda kucista pogresno spojen ili u kvaru.

- Ako i dalje ne radi, probaj instalirati ponovo drivere za maticnu (moza je neki zajeb sa USB kontrolerima ili sa Plug and Play uredjajima)

- Ako i dalje ne radi obori sistem pa opet ovo sto sam gore napisao (znaci sistem i drivere nanovo, probaj cak i skinuti neku noviju verziju drivera)

- ako i dalje ne radi, zao mi je, problem ona moze biti HW prirode, vjerovatno ti ne rade USB portovi na maticnoj kako treba.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
USB problem

ma nista od toga, moram pogledat dal su krivo spojeni, sve je vec isprobano, i s driverima i s windowsima i ne znam s cime sve nisam probo

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice