Usb front panel utori,random restart nakon plug in

poruka: 3
|
čitano: 1.336
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Usb front panel utori,random restart nakon plug in

Postovani!

Imam problem sa usb front panelom.Naime nekada se zna desiti da kad ustekam neki usb device,bilo joistik,usb,ili mobitel

da se komp restarta. Nema bas nekog pravila,sad sam na primjer 15ak puta ustekao i istekao razlicite uredjaje i sve radi normalno.

S druge strane jucer sam samo takao sa usb-om usb utor,dakle niti ustekao samo prislonio i odmah se restartao. Nije to nikakav BSOD

već me vrati na  safemode/run win normaly izbornik. Malo sam po netu trazio i nasao da su moguci problemi driveri ili current leak,odnosno da negdje 

"pusta" struju.

Ima li mozda nacina za provjeriti u cemu je stvar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Usb front panel utori,random restart nakon plu
pa ima! vizualno pretrazis nepravilnosti izmedu kucista,usb porta/kabla ili neceg treceg pogledaj dali ti se koji limic(ona pravokutna zastita di ti s zadnje strane ulaze usb,ps2,lan utori na zadnjoj stranici presavinuo i usao u usb tj da ga dodiruje s unutarnje strane i stvara kontakt...na mobu sam pa ti nemrem sliku staviti! valjda bu neko stavio:)LP
Rasturam na Intel Comodore 64 bita:)
16 godina
Re: Usb front panel utori,random restart nakon plu
themilition kaže...

..ili current leak,odnosno da negdje 

"pusta" struju.

..

prevedeno, kurcšlus.

Uzrok osim samih kontakta ili uređaja kojeg spajaš, može biti i napajanje-MBO-USB kontroler.. provjeri pa ako nije konektor-uređaj, imaš veći problem. (česta posljedica na USBu ako si ga koristio kao punjač i sl.).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice