Triple fire button

poruka: 15
|
čitano: 2.256
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Triple fire button

Kupio sam novi gamerski miš i na njemu je jedna tipka koja se prema uputstvu zove triple fire button.

Zanima me čemu ta tipka služi na igricama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Triple fire button

Moga si barem napisat koji je to miš.

Nego.. Vjerojatno ta tipka je trostuki lijevi klik u dosta kratkom intervalu, odnosno trenutačni pritisak tri puta. Zbog toga se zove Triple Fire.

http://about.me/antesirkovic
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Triple fire button

miš je  chicony ms-9656

i čemu to služi u igrici?

16 godina
neaktivan
Triple fire button

Možda da jednim klikom dobiješ tri brza u kratkom intervalu..?

I'm just sayin'

Potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Možda da jednim klikom dobiješ tri brza u kratkom intervalu..?

I'm just sayin'

A možda je samo marketinški trik, kao ono ULTRA SPEED!, 30 TIMES FASTER!, GAMING POWER!!!1, HI SPEED!, 50% OFF!!! i takve stvari, s nenormalnim brojem uskličnika i obaveznim slikama lubanja, vatre i gromova (a nekad i sve troje odjednom!).

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 17:16 (betmen).
14 godina
neaktivan
Triple fire button

radi ta tipka.nije marketinški trik,

ali me zanima čemu to služi u igrici npr. CoD MW2

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 17:44 (LGA775).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Triple fire button

Ako je to stvarno brzi trostruki klik, mislim da s tim nećeš imati neke koristi u COD-u.  

Možda jedino u onim Facebook igricama "tko može više puta kliknuti u jednoj minuti" i takvim stvarima...

Ne znam, ne pada mi na pamet nijedna svrha brzog troklika.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Triple fire button

npr. koristiš pištolj...i svaki put da pukneš moraš kliknut, nemožeš držat...i sad on sa tom tipkom jednom stisne ovaj za njega pukne 3 puta(brzo)..vjerojatno možeš i namjestit brzino ili tako neš

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Triple fire button

E pa neće ići...

Brzina ispaljivanja metaka ne ovisi o brzini kojim ti pritišćeš tipke... Znači ako klikneš 200 puta u sekundi, neki neautomatski snajper će ispaliti 200 metaka? Razmisli malo.

Zato i kažem da nema svrhe od ovog u pucačinama.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
betmen kaže...

E pa neće ići...

Brzina ispaljivanja metaka ne ovisi o brzini kojim ti pritišćeš tipke... Znači ako klikneš 200 puta u sekundi, neki neautomatski snajper će ispaliti 200 metaka? Razmisli malo.

Zato i kažem da nema svrhe od ovog u pucačinama.

ma znam... ali pištolj kolko ja znam u codu kojom ti brzinom stišćeš tom on puca, normalno nemožeš stiskat brzinom kojom puca uzi pa onda nemože ni pištolj pucat kao uzi..,opet lakše ti je ciljat ako ti ovaj sam puca...ima to svojih prednosti:D

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
14 godina
neaktivan
Triple fire button

a može li se negdje u postavkama postaviti da mi ta tipka bude za nešto drugo npr. za bacanje granata

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Triple fire button

Ako je ta tipka "hardverski namještena" kao lijevi klik puta tri, onda nećeš moći. Kod namještanja kontrola će ti ta tipka uvijek biti MOUSE1 (ili MOUSE0, LEFT CLICK, ili što već).

Ako se može softverski mijenjati njena funkcija preko drivera (imaš li CD koji je došao u paketu s mišem?), onda će ti ona u igrama biti označena kao MOUSE4 (ili 3 ili 7, ali uglavnom će to biti posebna tipka). Ali pošto vidim da ti je miš neke nepoznate marke (bar meni), postoji šansa da ovo neće raditi kako bi trebalo...

Previše filozofiram. Uđi u COD, i probaj.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Triple fire button

jesam piše samo left mouse,right mouse i middle mouse button (to je ova tipka na kotačiću)stisnem da promjenim neku postavku npr.fire weapon i stisnem tu tipku i piše left mouse button znači da se nemože mjenjati,a što se drivera tiče uz miš nisam dobio nikakvi CD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sad znaš zašto su miševi od Logitecha i Razera nešto skuplji... Zato što rade! :)
15 godina
Triple fire button

u cod mw2 se moze do tobro iskoristit.

ja sam napravio doma svoj fire button sa ne555.

s time da ja drzim i roka dok ja drzim

wa2000 u cod mw2 je gori od bilo koje automatske puske.

a baret 50 cal ima preveliki recoil pa kad stisne spocnes gadat u nebo

pa ga jedino koristim s falom ali nakon nekog vremena dosadi

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice