e ovako imam satego x 200 i neki dan sam prolio suncokretovo ulje po njem...preciznije po tipkovnici.... sad ne radi... sta da radim? ne da mi se davat serviserima vise od 500 kn... sta mogu sam ucinit da osposobim tipkvonicu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e ovako imam satego x 200 i neki dan sam prolio suncokretovo ulje po njem...preciznije po tipkovnici.... sad ne radi... sta da radim? ne da mi se davat serviserima vise od 500 kn... sta mogu sam ucinit da osposobim tipkvonicu?

Ako ti je bas do toga i ako si siguran da zelis probat sam osposobit potrazi na netu semu rastavljanja tog modela i onda polagano komponentu po komponentu prebrisi i isusi,nakon sklapanja ako nebude radio onda nema ti druge pod ruku i cika doktoru,jer ako je bio upaljen dok se to izlilo na njega onda je moguce da imas malo veci problem...puno srece pozzz
A u koliko ti sve radi sem tipkovnice uzmi si malu laptop tipkovnicu na usb i rijesen problem jedan al imas ondaj drugi moras vuci hrpu slova dodatno sa sobom
Nema ti druge nego tražit po netu da vidiš jeli netko imao sličan problem i kako ga je riješio. Ja sam malo tražio al ništa nisam našao.
Nadam se da ti neće biti -> Tipkovnica + Suncokretovo ulje = Vječna Lovišta
o muko moja.....
ma da je voda lako bi ja ima jedan lik tu na forumu koji je pivom sve zalio ... ali pivo nije ulje... on je samo sev prebrisa krpom i gotovo (dvostruka folija....)
jeli to uopce sad cudo radi to je pitanje ja ne bi reka da to radi...to se meni frendu desilo i nije vise nikad proradija...sritno ali nevirujem da oce
jeli to uopce sad cudo radi to je pitanje ja ne bi reka da to radi...to se meni frendu desilo i nije vise nikad proradija...sritno ali nevirujem da oce
šta si radio sa uljem ?
podmazivo tipke
pookaziva curi veceru(hobotnicu ispod saca) priko msn-a i jbga sad :(
pookaziva curi veceru(hobotnicu ispod saca) priko msn-a i jbga sad :(

dobila krila i otisla kroz prozor pred susjedova pesa.....