Tipkovnica + suncokretovo ulje= problem

poruka: 13
|
čitano: 2.455
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

e ovako imam satego x 200 i neki dan sam prolio suncokretovo ulje po njem...preciznije po tipkovnici.... sad ne radi... sta da radim? ne da mi se davat serviserima vise od 500 kn... sta mogu sam ucinit da osposobim tipkvonicu?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Tipkovnica + suncokretovo ulje= problem
peropivopija kaže...

e ovako imam satego x 200 i neki dan sam prolio suncokretovo ulje po njem...preciznije po tipkovnici.... sad ne radi... sta da radim? ne da mi se davat serviserima vise od 500 kn... sta mogu sam ucinit da osposobim tipkvonicu?

Procitaj ovo mozda pomogne http://www.zenskisvet.com/forum/tema/221-1/Neobicni-i-prakticni-saveti-.html

post pod Datum unosa: Utorak 25.09.2007, 18:21Belji se
AMD Athlon 4400+ x2,DDR2 4G (800mhz),M2N,Nvidia 8600GT Fata1ty profesional,Technisat ss2,LG 19 ws
16 godina
neaktivan
mejt kaže...
peropivopija kaže...

Procitaj ovo mozda pomogne http://www.zenskisvet.com/forum/tema/221-1/Neobicni-i-prakticni-saveti-.html

post pod Datum unosa: Utorak 25.09.2007, 18:21Belji se
hmm......... celicna zica... probat cu!!!
16 godina
neaktivan

Ako ti je bas do toga i ako si siguran da zelis probat sam osposobit potrazi na netu semu rastavljanja tog modela i onda polagano komponentu po komponentu prebrisi i isusi,nakon sklapanja ako nebude radio onda nema ti druge pod ruku i cika doktoru,jer ako je bio upaljen dok se to izlilo na njega onda je moguce da imas malo veci problem...puno srece pozzz

AMD Athlon 4400+ x2,DDR2 4G (800mhz),M2N,Nvidia 8600GT Fata1ty profesional,Technisat ss2,LG 19 ws
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A u koliko ti sve radi sem tipkovnice uzmi si malu laptop tipkovnicu na usb i rijesen problem jedan al imas ondaj drugi moras vuci hrpu slova dodatno sa sobomBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nema ti druge nego tražit po netu da vidiš jeli netko imao sličan problem i kako ga je riješio. Ja sam malo tražio al ništa nisam našao.

Nadam se da ti neće biti -> Tipkovnica + Suncokretovo ulje = Vječna LovištaSmijeh

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

o muko moja.....

ma da je voda lako bi ja ima jedan lik tu na forumu koji je pivom sve zalio ... ali pivo nije ulje... on je samo sev prebrisa krpom i gotovo (dvostruka folija....)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jeli to uopce sad cudo radi to je pitanje ja ne bi reka da to radi...to se meni frendu desilo i nije vise nikad proradija...sritno ali nevirujem da oceIznenađen

MB Gigabyte EP45-DS5,s775,ip45 Intel Core 2 Quad Q8300 Box 4×2.5GHz,1333MHz-ddr2 4GB(2×2GB kit)pc8500(1066MHz)OCZ,Reaper--OCZ 700W SLI-ready--Nvidia 8800ultra×2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bajic kaže...

jeli to uopce sad cudo radi to je pitanje ja ne bi reka da to radi...to se meni frendu desilo i nije vise nikad proradija...sritno ali nevirujem da oceIznenađen

RADI SVE OSIM POLIVENOG DJELA::::
16 godina
neaktivan

šta si radio sa uljem ?

podmazivo tipke

AMD Phenom 9600 @3.0 ,4 gb 800mhz , GF GTX280, vx550
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pookaziva curi veceru(hobotnicu ispod saca) priko msn-a i jbga sad :(

16 godina
neaktivan
peropivopija kaže...

pookaziva curi veceru(hobotnicu ispod saca) priko msn-a i jbga sad :(

Drugi put nemoj nista masno previse:D nije dobro ni za curu ni za tebe a ni za laptop:D
nista onda uzmi polagano ako sve vec radi sem tastature nadji semu kako da to rastavis a mislim da nije komplikovano sa uputstvima i skini tastaturu samo...cuvaj da ne iscupas flat kabl...kada skines sve rastavi tipku po tipku i dobro isusi sa suhom watom ili necim vec sto moze masnocu pokupit...al nemoj brisat sa  kakvim deterdzentom:D...

Bas me zanima sta bi na kraju sa hobotnicomSramim seBelji se
16 godina
neaktivan

dobila krila i otisla kroz prozor pred susjedova pesa.....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice