SSD greška

poruka: 3
|
čitano: 851
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
SSD greška

SSD disk mi preko hd tuna baca error za interface crc error count, zamjenio kablove i dalje, probao disk spojit na drugi komp i dalje ta greška, zna netko o čemu se radi i dal trebam zamjeniti disk, imam još jamstvo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: SSD greška

-moguće je:

ili imaš grešku, diag-soft točno prijavljuje, ili nemaš (jer ništa ne mora raditi pravilno, pa ni soft-tune.. falsealarm).

-ako je greška, već si probao kabel i na drugom računalu.. tad to znači greška diska i tome slući jamstvo, reklamiraš i dobiješ novi (s novim jamstvom).

-ako nije greška servis će odbiti reklamaciju.

trebaš li zamijeniti disk? -neoviso o jamstvu vjerojatno su ti važni podaci ili ako ništa drugo izbjeći probleme novi install itd.. tad je to bolje napraviti prije nego crkne do kraja, tj tome bi takvi diag-alati trebali služiti, ali može biti i razlika u seriji-firmwareu, verzija softwarea itd. pa je možda samo lažno-pogrešno očitovanje. Tj jesi li primijetio neki problem, usporavanje i sl.. tad znaš što bi moglo biti uzrok i tad je vjerojatnije kvar. Ako na vrijeme promjeiš disk, tad to sve može biti bezbono ... no ne baš, jamstvo, tj ako reklamiraš disk, dobit ćeš novi-prazan, nećeš imati i stari i novi, da nemaš jamstvo, tad bi jednostavno kupio novi, iskopirao potrebno i bio miran.. tj za takav plan trebaš još jedan disk za kopiranje. Ispada da ako su ti podaci važni tad je jamstvo manje važno :) tj nitko ga ni ne želi iskoristiti jer je to zank problema. Ako možeš kopirati-backupirati tj ako možeš bez sumnjivog ssda, tad jednostavno reklamiraš i dobiješ novi (uz pretpostavku da je kvar točno diagnosticiran).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
SSD greška

imam drugi disk pa cu onda na njega napraviti clone a ovoga reklamirati, nisam primjetio nekaj da lošije radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice