Skener Canon lide 110 kvar ?

poruka: 5
|
čitano: 1.738
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Postovanje, imam skener Canon lide 110, radio godinama odlicno, neprezahtjevno koristenje, 50 ak stranica sedmicno...od danas kad skenira samo izadje mjesto skena crna fotka, pokusao 10x, restartovao model, deinstal pa install i nista...sta moze biti ? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

Sto se promjenilo ovaj tjedan, a prosli tjedan nije?

Steel for Humans, Silver for Monsters, Gold for the Witcher...
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Re: Skener Canon lide 110 kvar ?
dadotb kaže...

Postovanje, imam skener Canon lide 110, radio godinama odlicno, neprezahtjevno koristenje, 50 ak stranica sedmicno...od danas kad skenira samo izadje mjesto skena crna fotka, pokusao 10x, restartovao model, deinstal pa install i nista...sta moze biti ? hvala

Jel ti salje sken na mail ili je spojen na racunalo? Ako je ovo drugo, probaj ga spojit na drugo racunalo, neki laptop ili sl pa prijavi radi li na nj normalno. Jesi li azurirao drivere u meduvremenu, nesto drugo instalirao? 

Čitatelj kaže...

Sto se promjenilo ovaj tjedan, a prosli tjedan nije?

Korona 2. val?

8 godina
protjeran

Nope, nego jel promjenjeno racunalo, nadogradjen WinOS, premjestan skener bez da je prije toga zakljucan itd.

Makar se meni cini kao da lampa vise ne radi. Ne moze ti taj skener slati na mail - on ima samo USB za spajanje na PC,

i ima 4 nacina skeniranja - tipka za "mail" znaci da ce odskenirati u niskoj rezoluciji sa sto vecom kompresijom,

tako da stane u mail (doba kad je bandwith i kolicina podataka bila veoma bitna).

Steel for Humans, Silver for Monsters, Gold for the Witcher...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

update...proradio

racunar mjesec dana salje da je win 10 bez licence, kupio licencu, uradio update win 10 i sada radi ok, hvala kolege na trudu

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice