Sjena na desktopu

poruka: 6
|
čitano: 1.782
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Sjena na desktopu

igra sam pro evolution soccer i kada sam izasao iz igrice dogodila mi se ova sjena na ekranu kao sta mozete viditi i na slici. znate li o cemu je riječ? hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Sjena na desktopu
vrdarusty1911 kaže...

igra sam pro evolution soccer i kada sam izasao iz igrice dogodila mi se ova sjena na ekranu kao sta mozete viditi i na slici. znate li o cemu je riječ? hvala

Prijatelju,ja Bogme ne vidim nikakvu sjenu!

Ajd malo editiraj sliku pa zaokruzi,gdje je ta sjena!

14 godina
neaktivan
Sjena na desktopu

Mozda artefakte graficka izbacuje, pa je zato mi ne vidimo. Provjeri temperature, ako su normalne probaj na neki drugi monitor, ako i dalje vidis sjenu imas problem sa grafickom.

Potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 15:47 (Luka Ivanković).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

ja na slici vidim samo hrpu nepotrebih gluposti po desktopu i nelegalni windows...

probaj fotićem...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
16 godina
Sjena na desktopu

Meni se to znalo događati na starom CRT-u, obično bi restart monitora riješio problem.

Winter is coming...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
kratos091 kaže...

Meni se to znalo događati na starom CRT-u, obično bi restart monitora riješio problem.

Tako je. Dakle, otvoriti monitor, te kratko spojiti pinove 2 i 5 na najvećem čipu kojeg nađeš - on služi kao naponska kontrola. Na taj način buš rebootal firmware monitora.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice