No signal detected zaključana tema

poruka: 104
|
čitano: 14.704
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: No signal detected
Brian kaže...

Ok, ajd ovo napravi. Pusti sad zvučnik, čuje se beep pretpostavimo.

Uzmi od prijatelja neku slabiju grafičku karticu. Ti imaš ovu koja treba napajanje 500 W na napajanju od 430 W i to u max load.

Ili probaj sa jačim napajanjem od stvarnih 500 W ili probaj posuditi slabiju grafičku. Tvoja grafa vuče 130 W u max loadu.

ovo je zadnji pokusaj sad cu to napravit imam stariju grfu radeon 4850 ak se ne varam, pa da vidimo ak ne upali vozim ga sutra u futuru da oni pogledaju

15 godina
neaktivan

Nema ti smisla, jer ako se radi o ati hd 4850 1 GB gddr5 ta u full loadu troši 168 W, još više nego ova koju imaš koja troši 130 W.

Sa slabijom probaj, ne sa jačim potrošačem. Ili sa jačim napajanjem.

14 godina
Brian kaže...

Nema ti smisla, jer ako se radi o ati hd 4850 1 GB gddr5 ta u full loadu troši 168 W, još više nego ova koju imaš koja troši 130 W.

http://ftp.clickbd.com/bangladesh/345544-gigabyte-ati-hd-4850-1gb-overclock-edition.html to je ova grafa i isprobao sam ju i nema signala opet

14 godina
Zaba88 kaže...
Brian kaže...

http://ftp.clickbd.com/bangladesh/345544-gigabyte-ati-hd-4850-1gb-overclock-edition.html to je ova grafa i isprobao sam ju i nema signala opet

ali nema mi to isprobavanje smisla kad spojim na integriranu karticu na maticnoj i izvadim ovu saphirku opet nema signala

15 godina
neaktivan
Zaba88 kaže...
Zaba88 kaže...
Brian kaže...

ali nema mi to isprobavanje smisla kad spojim na integriranu karticu na maticnoj i izvadim ovu saphirku opet nema signala

Onda sve upučuje na matičnu. Probao si sa integriranom, sa jednom, sa drugom, sa memorijom novom i ništa. Odi lijepo zamijeni matičnu.

15 godina
neaktivan

Važna napomena:

Odi tamo i reci da je matična ispravna i da bi mijenjao za drugi model.

Nemoj samo reći da je neispravna, jer će ju oni testirati na par dana i ti ćeš biti bez kompa. Reci da bi mijenjao za jači model i uzmi 50 kn skuplju.

16 godina
moderator
Brian kaže...

Meni je identični takav za amd ploču za speaker, a ukopčan je u speaker tamo na ona 4 pita na matičnoj i sve radi.

Drugi kraj ove žice mu ide iz kućišta, a ne iz napajanja (ako sam dobro shvatio) pa mislim da ne može napajati floppy.

speaker ima kao prvo 2 žice, ne 4

i vidi se da su ovdje crvena, žuta i dvije crne, dakle napajanje za floppy...

razmislit treba malo, ne samo bubnut...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
XXX-Man kaže...
Brian kaže...

Meni je identični takav za amd ploču za speaker, a ukopčan je u speaker tamo na ona 4 pita na matičnoj i sve radi.

Drugi kraj ove žice mu ide iz kućišta, a ne iz napajanja (ako sam dobro shvatio) pa mislim da ne može napajati floppy.

Kolega samo da te dopunim i potvrdim...speaker nema izlaz sa napajanja već iz matične ploče.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 18:26 (phoenix2003).
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Ajd molim te lijepo, pa nisam umobolan, valjda znam kako mi speaker izgleda. Evo ti slika.

Jel vidiš da ima 4 pina.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 18:34 (Brian).
16 godina
moderator
Brian kaže...
XXX-Man kaže...

Ajd molim te lijepo, pa nisam umobolan, valjda znam kako mi speaker izgleda. Evo ti slika.

Jel vidiš da ima 4 pina.

ajde pročitaj boldano!

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
neaktivan

ajde pročitaj boldano!

Nisam govorio koliko žica kao žica ima speaker, već koliko rupa ima. To sam mu rekao i u prvom postu, ali nebitno.

16 godina
moderator
Brian kaže...

Nisam govorio koliko žica kao žica ima speaker, već koliko rupa ima. To sam mu rekao i u prvom postu, ali nebitno.

autor je stavio sliku 4-pin konektora sa 4 žice (crvena, 2x crna, žuta) i ti si mu rekao da taj konektor spoji na speaker pinove...ja lijepo kažem da zvučnik ima samo 2 žice i da to nije to...

ti se praviš blesav ili što?

ako neznaš, nemoj krivo savjetovati druge...

@autor:

nosi to sve tamo gdje si kupio...

ili neznaš spojit ili je matična neispravna...

iako nakon ovakvog spajanja teško da je sad ispravna...

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 18:44 (XXX-Man).
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Brian kaže...

autor je stavio sliku 4-pin konektora sa 4 žice (crvena, 2x crna, žuta) i ti si mu rekao da taj konektor spoji na speaker pinove...ja lijepo kažem da zvučnik ima samo 2 žice i da to nije to...

ti se praviš blesav ili što?

ako neznaš, nemoj krivo savjetovati druge...

Ok, ja neznam, ti si u pravu.

14 godina
No signal detected

Lock

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice