pozz ljudi,imam problema sa svojim LCD monitorom.Naime stalno mi blinka,tj prebacuje mi s analognog na digitalni i obrnuto,i tako cijelo vrijeme.I crni je ekran kada mi prebacuje,i to traje 1-2 sec i onda je normalno jedno 10 sec,i onda opet prebacujem i tako cijelo vrijeme.Ukljucio sam monitor na drugi pc i opet je isto,tako da nije problem u grafickoj.Jer sam obriso drivere i nove inst al opet isto.Od tipki s strane prima mi samo da ugasim/upalim monitor i MagicBright za svjetlinu.Vec polako ludim i nznm koji mu je bog!..ako netko zna ista o ovome pomagaj pls,hvala..pozz
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi probao zamjenit izlaz tj ako ti je sada spojen na DVI da ga probas spojit na VGA i obrnuto?
Imam takva dva monitora i na svu srecu jos rade kako treba, a kupljeni su cim su izasli tako da vec imaju dosta "staza".
isto.... nznm lood sam!... prije tj dana je isto bilo,al onda je prestalo,stiko sam s strane tipke i prestalo je,i danas je opet pocelo.Evo sad dok ovo pisem,pocelo mi se samo prebacivat ono s strane MagichBright,s game na sport,movie,custom,text,internet itd itd itd i tak stalno sad...ko da je poludio jbt.... a imam taj monitor vec 3 godine tak nest i nikad problema do sad.
ja imam 20'' takav, slični simptomi su se pojavljivali, ali kod mene je bilo stvar grafičke, tj. spoja. probaj u opcijama na monitoru prebacit na 'manual' kod izbora za ulaz, pa ga predaci na DVI ili VGA..
a za ovo sa svjetlinom stvarno neznam.. probaj stisnut na montoru 'auto' da sam sve poštima i onda uđi u izbornik pa probaj isto prebacit na manual.. inače neznam kako drugačije, jer koliko vidim stvar je monitora ne pc-a.
meni na staroj krami stoji meni za kontrast na sred ekrana kada je hladno, zaglavila ti se je tipka, to se desi samo od sebe, odnesi u servis bilo koji da ga rastave i očiste kontakte na tipkama a možeš i sam ako ti je istekla garancija i nije ti žao ogrebotina po njemu na spojevima.