Radeon R9 270x nema slike

poruka: 4
|
čitano: 1.167
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozz, 

Frend ima problem:

Dakle kupio je Saphire r9 270x, na nevidjeno, tj isao sam s njim, ali nije isprobao tamo grafu

Ali stvar je u tome da kad je dosao kuci, spojio, nema slike, cak mu vise ni stara grafa nije radila, na kraju se ispostavilo da je krepala ploca

Sto se napajanja tice ima corsair 750 tako da je tu sve ok:

E sad, problem je bio sto je to modularno napajanje, i bio je na njemu spojio 6pin konektor u krivi utor, ali po meni to nema veze

Danas uzeo drugu plocu , gigabyte b75-d3v , koja ima  2 pciex utora, i opet mu ne radi grafa

STara grafa mu radi samo na drugom utoru, dok na prvom nista, a kaze da je bivsem vlasniku radila na prvom utoru...

STa vi kazete? nisam jos isao do njega da vidimo, ali rekao sam mu da updejta bios od ploce, ali ne moze, nece nesto

I stara grafa je isto AMD 6670 ili tako nesto , tako da driveri nisu problem,

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bio problem u grafi, glavni cip se pregrijao, 150 kn popravak

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Radeon R9 270x nema slike
exer1234 kaže...

1. Ovakve stvari ja ne mogu zaobići, pa mi malo pojasni detaljnije ovo "spojio 6pin konektor u krivi utor".

2. Moj savjet tebi i kolegi je da nikad, ali nikada nemoj kupovati ništa na neviđeno, ima svakakvih ljudi - jedanod tih je taj koji je prodao neispravnu karticu,

a drugi je ovaj koji je prodao neispravnu ploču jer ako kartica nije radila u prvom utoru kod tebe, nije radila sigurno niti kod njega, imate sada dva od dva za prevaru.

3. Kod ugradnje nove kartice je dobro napraviti reinstall drivera makar npr. obje kartice bilo AMD ili Nvidia - svejedno, tako možeeš izbjeći moguće probleme sa stabilnošću i sl.

4. Što točno su ti napravili da bi riješili probleme sa karticom koju si kupio? Promjenili termalnu pastu i očistili prašinu samo ili još nešto? Ako je samo pasta i prašina, to mi malo puno.

5. Drago mi je da si riješio na kraju problem koji si imao, ali drugi put budi malo oprezniji pogotovo ako uzimaš s Njuškala.

14 godina
neaktivan

Frend je kupovao, ja sam mu samo bio vozac.. Rekao sam mu da ne  kupuje ako nece provjeriti kod tog lika da je sve ok, ali na kraju je uzeo bez provjere..

Kasnije ne znam kako je uspio spojiti krivo 6pinske, nisam ja bio kod njega

ugl ipak ne radi, dosao kuci, i nista

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice