Pozdrav... Posto sam sve izguglao na ovu temu a nisam nasao da iko ima isti problem, pa mozda neko od vas zna sta bi moglo biti. Centralna je DELL Optiplex 755 i kad ga ugasim, svakih cca pola sata se sam upali i nakon 2-3 sekunde ugasi. To nije problem sto se tice rada racunara ali je poprilicno iritirajuce da cijelu noc svakih pola sata hukne centralna kao da ce poletjeti. Guglao sam i niko nema ovakav problem pa me interesuje da li bi moglo biti do napajanja ili maticne ploce. Jos sam u zadnje vrijeme primijetio da nekad u toku rada bez ikakvog razloga centralna u toku rada pojaca rad ventilatora od procesora do maksimuma pa stvara takvu buku da nije moguce dalje biti u sobi....skinuo sam speedfan i temperatura uopste nije visoka vec onako bezveze ga opuca po maksimumu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kompjuter ti se pregrijava!
Rastavi,dobro ocisti,promjeni paste na procesorima!
Šta ti je to centralna?
centralna - kućište sa svim ostalim hardverskim dijelovima u kućištu
hmmm, mozebit da windows update upali komp, ali zasto ga ugasi nakon par sekundi mi je nepoznanica. Komp inace normalno buta u windowse kad ga sam upalis? Ajd vidi jel ti se to dogadja i kad istekas kabel od mrezne (ako si spojen zicno na ruter). Ako da, onda probaj uci u bios, stisni tamo load optimized defaults, pa snimi postavke i izadji...

Tako je meni bio upaljen onaj C2 ilI S2 ili kako već modus rada , koji je to činio komponentama da su divljale i hibernacija nije bila uspiješna u W10 OS.
Tako je meni bio upaljen onaj C2 ilI S2 ili kako već modus rada , koji je to činio komponentama da su divljale i hibernacija nije bila uspiješna u W10 OS.
vjerojatno imas staro napajanje...od sandy bridge-a mislim su uveli novu foru za napajanja da taj c state ne radi sranja...ako imas starije napajanje, preporucljivo ga je iskljucit u biosu...