- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To e BSOD ... stavi sliku ode. http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/bsod-sto-zasto-kako/21360.aspx

Ako se razumiješ u računala, probaj sve rastavit, očistit, raspuhat, pa čak i grafu, pregledaj termalnu
na procesoru, ako je suha promjeni je. Sastavi konfu i skini program superantyspyware program, imaš više
ti editiona. Skini jedan i pogledaj dali će ti biti neki trojan ili mup , sve bi ti trebao biti virus osim cockeia, to su
ti kolačići sa neta. I to bi trebalo biti problem, to je moj proces razmišljanja ako nije to kolege će ti
pomoć.
Ili je to bsod kao što je kolega rekao, da nisi možda stavio neki hardver koji je oštećen,
neku možda wi fi karticu. Probaj vidit šta kaže slika pa nam pošalji sliku od plavog ekranćića
Provjeri temperature, posto govoris da ides igrat igru, grafa se zagrije, dodje do pregrijavanja i on se restartuje.Slicnih problema imao sa grafuljom Nvidia 250.
Također imam slični problem ..svaki put kad igram battlefield mi se komp smrzne ili sam od sebe restarta a danas mi se restartal dok sam u power pointu radio! ..komp je čisti od prašine unutra je fx4100 (stavljen Lc 120 i termalna pasta prije cca pola godine), r9380 stara oko 8 mjeseci, gigabyte ga970 ds3, chieftec 550w napajanje. temperature su uredne: grafa u igrama nejde preko 60 a proc preko 30 stupnjeva ...a u event vieweru sam za vrijeme zadnjeg restartanja našo ovaj error:
"A fatal hardware error has occurred.
Reported by component: Processor Core
Error Source: Machine Check Exception
Error Type: Cache Hierarchy Error
Processor APIC ID: 2
The details view of this entry contains further information"
..rendiro sam videe u sony vegasu i nije bilo problema, također dok sam skyrim i wrc 5 igro nije bilo sličnih problema!
možda ti fali rama