Hello :) Imam Problem Napravio Sam Bootable Dvd win7 i taj win mi je super i sad mi se vec izgrebo i sve to pa me strah da ga necu moc vise koristit pa sam ga htio sprzit na drugi dvd al ne uspjevam nikako da ponovo napravim bootable od toga stvarno sam zaboravio kak sam to prije napravio al pokusavo sam ness preko nekih programa al ne ide..pomagajte kako da to ponovo napravi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hello :) Imam Problem Napravio Sam Bootable Dvd win7 i taj win mi je super i sad mi se vec izgrebo i sve to pa me strah da ga necu moc vise koristit pa sam ga htio sprzit na drugi dvd al ne uspjevam nikako da ponovo napravim bootable od toga stvarno sam zaboravio kak sam to prije napravio al pokusavo sam ness preko nekih programa al ne ide..pomagajte kako da to ponovo napravi
lol pa ubasiš ga u pržilku i preko omiljenog programa za prženje napraviš kopiranje diska. pripremi prazan dvd i kad očita taj tražit će te prazan ubasiš pusti da se sprži i viola kopja kopije
Napravi kopiju samog diska (umesto da kopiraš fajlove sa DVD-a na hard, pa da to pržiš na novi disk). To može da ti uradi bilo koji program za prženje diskova, npr besplatna varijanta Nera. Sve ostalo je (nepotrebno) komplikovanije i zahteva upotrebu boljeg softwarea.
Eh eh eh
to sam mu ja napisao vec na ovom topicu
pa sam dobio od njega TD jer očito ne zna dvd kopirati
Vama To Sve Lako Al Men To Nije Uspjelo :((( Proat Cu Jos Al Nisam Tolki Noob Da Ne Znam Przit Jednostavno Nije Uspjelo :(((
treba ti ultraiso
gledaj ovaj video i napravi po njemu
evo ti link od bootfile-a da ga skines koji ce ti trebati
sve ti je objasnjeno u videu
Fala Ti :)