E ovako, kao što sam naziv teme kaže, imam problema sa stick-om. Problemi su počeli kad nisam mogao otvoriti stick, i tražilo je da ga formatiram, i ja sam oko toga petljao dok na kraju nisam došao do toga da nemam ni slobodne memorije ni zauzete memorije. Stick bude u My Computer-u, ali kad hoću da uđem u njega piše:" Please insert a disk into drive H:''. E sad me zanima da li se može to popraviti ili ga mogu baciti. Evo slika da Vam bude lakše. Unaprijed hvala :)
Problemi sa USB stick-om
- poruka: 30
- |
- čitano: 21.429
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nov sam na forumu, nisam sačekao da učita slike :D
tako ti je i meni bilo, mislim da je u pitanju matična
1) Zasto zaboga maticna
2)Probaj s drugim stickom
3)ako valja, probaj ovaj formatirat s nekim softwareom (guglaj)
4)ako ne valja, korak 2, ako opet nevalja, driver ili zaista maticna (nevjerujem)
E uspio sam ga formatirati, ali neće da prebaci puno datoteka. U jednom trenutku kaže da je stick zaštićen i prekine prebacivanje i moram ga opet formatirati. Stalo je dok sam prebacivao oko 1,2 GB pjesama, a stick je 4 GB. Prije je mogao prebacivati dosta više, a sad mi radi probleme. I da, formatirao sam ga kao fat32, jer ntfs dođe do kraja i kaže da ne može formatirati. Muke sa njim :D
Zaboravio sam reći da sam sa tim programom formatirao stick. I neće na NTFS, mada se ne razumijem u to NTFS i FAT32, ali sam negdje pročitao da je NTFS bolje jer može više podataka prebaciti odjednom, da su bolje performanse stick-a i da je noviji od FAT32. :D
Evo probaj još sa ovim istestirat, stavi mu na 0.1% testa, da vidiš jel uopće prolazi
E to ću kasnije vidjeti pošto mi nije stick ovdje, pa ti javim šta je bilo. Hvala :)
Niti nemoj na ntfs..to se tek isplati na vecim stickovima, ak i onda..fat32 ima ogranicenje tek kod datoteka vecih od 4 gb, pa tak da ti to nema smisla..i ntfs ti nece svuda citat!kad ga ubodes u dvd, il bilo di..
Stavi FAT32..
Usb Disk NE radi?!?! Kada se usteka windozeri traže format, a tada vele da nisu mogli završit formatiranje. Podaci s USB-a inače očitani s Recover my Files. Ali format ne radi slika u prilogu što sve prolazi, a što ne, na dotičnom USB-u.
Inače ako netko riješio slican problem neka da savijet.
U divace menageru kada se kreira particija ponovo i pokrene formatiranje pojavi se beskonačni sat koji se vrti i vrti.
Da i vezano uz onaj media write ptotection nem nikakve polugice za omoguči onemoguči pisanje. A na dvoklik ikone diska u exploreru traži da ga se ušteka.
ja na toj slici ne vidim apsolutno ništa...
Moja grešaka trenutak.
Inače sve što se tice formatiranjea ne prolazi.
Probaj preko Computer Managementa > Disk Management....
Bas sam neki dan imao problema s tim, u my computersu mi nije htio formatirati
Probaj preko Computer Managementa > Disk Management....
Bas sam neki dan imao problema s tim, u my computersu mi nije htio formatirati
Disk Mangment nista ne napravi samo se vrti sat da je zauzet i pise not respoding.
Formatirao sam stari Maxtor DiamondPlus 9 hard prije 2-3 dana preko disk managementa i zbilja je dugo formatirao (nikako nije htio preko my computersa), zatim sam nanovo reinstalirao windows 7 i kada se bootao izbacivao mi je poruku da mi Maxtor ima neki problem i da ga odnesem na popravak ili da ga sto prije zamjenim te da napravim backup..... nikakav error code nije bio ili nesto sl tako da nez u cemu je problem.... a disk jos radi normalno?
A budemo vidjeli, stavio ga ponovno na full format preko managementa i nek ga guta do daljnjeg pa cu vidjet sto ce sutra rec.
Formatirao sam stari Maxtor DiamondPlus 9 hard prije 2-3 dana preko disk managementa i zbilja je dugo formatirao (nikako nije htio preko my computersa), zatim sam nanovo reinstalirao windows 7 i kada se bootao izbacivao mi je poruku da mi Maxtor ima neki problem i da ga odnesem na popravak ili da ga sto prije zamjenim te da napravim backup..... nikakav error code nije bio ili nesto sl tako da nez u cemu je problem.... a disk jos radi normalno?
skini HD Tune i daj nam screenshot health-a i error scan-a
Health n/a
Eror sve oštečeno
Health n/a
Eror sve oštečeno
nema ništa žuto/crveno pod health?
pun je bad sectora...kupuj drugi...
Health n/a
Eror sve oštečeno
nema ništa žuto/crveno pod health?
pun je bad sectora...kupuj drugi...
Kod health prazan screen
A voi bad sectors neznam on veli da je sve loše, ali s recover my files sve se vidi što je na njemu
Kod health prazan screen
A voi bad sectors neznam on veli da je sve loše, ali s recover my files sve se vidi što je na njemu
ma ja se zabunio, mislio sam da ovaj forumaš iznad odgovara...ni nemože pod health bit ništa na usb-u
stvarno neznam što bi više, mislim da mu nema pomoći...
Da to sam i ja zaključio, ali ono mislo sam da netko ima neki as u rukavu.
Inace Recover my files veli da od 4.057.806 blokova samo je 65.750 neispravno i komotno sve citaš što je na njemu.
Nema veza ide on u vječna lovišta.
to je jako veliki broj...
slično je bilo s jednim mojim i onda je nakon 2-3 dana počeo pokazivat kapacitet od 0mb
Molim za pomoć!
Kupio sam memory stick pretec i-disk poco 8gb kojeg ne očitava autoradio lg 600ur, tj. daje poruku usb error1, a kad nema nikakvog sadržaja daje poruku usb empty. isti taj stick normalno očitavaju kompjuter i dvd player. pokušao sam i s reformatiranjem na 32, 16, 8 i 4. što još mogu napraviti?
hvala!
Molim za pomoć!
Kupio sam memory stick pretec i-disk poco 8gb kojeg ne očitava autoradio lg 600ur, tj. daje poruku usb error1, a kad nema nikakvog sadržaja daje poruku usb empty. isti taj stick normalno očitavaju kompjuter i dvd player. pokušao sam i s reformatiranjem na 32, 16, 8 i 4. što još mogu napraviti?
hvala!
32, 16, 8 i 4 čega?
formatiraj u fat32 pa probaj...
formatirao sam desnim klikom na exfat 16 kilobajta, neznamjeli ti fat 16. to je preporuka i proizvođača. sad radim po tvojoj preporuci s HP USB Disk Storage Format Tool na fat32. kad probam, javim
ponovno bez promjene sa fat32. daje mi još opciju ntfs. imaš li još koju preporuku?
hvala
mislim da nije problem s playerom u autu, očitavao je ostale stickove i od 8gb