Problemi sa USB stick-om

poruka: 30
|
čitano: 21.443
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problemi sa USB stick-om

E ovako, kao što sam naziv teme kaže, imam problema sa stick-om. Problemi su počeli kad nisam mogao otvoriti stick, i tražilo je da ga formatiram, i ja sam oko toga petljao dok na kraju nisam došao do toga da nemam ni slobodne memorije ni zauzete memorije. Stick bude u My Computer-u, ali kad hoću da uđem u njega piše:" Please insert a disk into drive H:''. E sad me zanima da li se može to popraviti ili ga mogu baciti. Evo slika da Vam bude lakše. Unaprijed hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problemi sa USB stick-om

Nov sam na forumu, nisam sačekao da učita slike :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problemi sa USB stick-om
Ministry Of Sound kaže...

Nov sam na forumu, nisam sačekao da učita slike :D

tako ti je i meni bilo, mislim da je u pitanju matična

14 godina
neaktivan
Problemi sa USB stick-om

1) Zasto zaboga maticna

2)Probaj s drugim stickom

3)ako valja, probaj ovaj formatirat s nekim softwareom (guglaj)

4)ako ne valja, korak 2, ako opet nevalja, driver ili zaista maticna (nevjerujem)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

E uspio sam ga formatirati, ali neće da prebaci puno datoteka. U jednom trenutku kaže da je stick zaštićen i prekine prebacivanje i moram ga opet formatirati. Stalo je dok sam prebacivao oko 1,2 GB pjesama, a stick je 4 GB. Prije je mogao prebacivati dosta više, a sad mi radi probleme. I da, formatirao sam ga kao fat32, jer ntfs dođe do kraja i kaže da ne može formatirati. Muke sa njim :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 19:14 (Ministry Of Sound).
15 godina
neaktivan
Problemi sa USB stick-om

Probaj ga sa ovim formatirat

HP USB Disk Storage Format Tool

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zaboravio sam reći da sam sa tim programom formatirao stick. I neće na NTFS, mada se ne razumijem u to NTFS i FAT32, ali sam negdje pročitao da je NTFS bolje jer može više podataka prebaciti odjednom, da su bolje performanse stick-a i da je noviji od  FAT32. :D

15 godina
neaktivan
Problemi sa USB stick-om

Evo probaj još sa ovim istestirat, stavi mu na 0.1% testa, da vidiš jel uopće prolazi

Memory stick tester

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

E to ću kasnije vidjeti pošto mi nije stick ovdje, pa ti javim šta je bilo. Hvala :)

14 godina
neaktivan
Problemi sa USB stick-om

Niti nemoj na ntfs..to se tek isplati na vecim stickovima, ak i onda..fat32 ima ogranicenje tek kod datoteka vecih od 4 gb, pa tak da ti to nema smisla..i ntfs ti nece svuda citat!kad ga ubodes u dvd, il bilo di..

Stavi FAT32..

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problemi sa USB stick-om

Piše da je zaštićen, ne znam što to, a memorije kao što vidiš ima. Tu sam pokušao jednu pjesmu prebaciti. Evo slike programa nakon završetka testa. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problemi sa USB stick-om

Usb Disk NE radi?!?! Kada se usteka windozeri traže format, a tada vele da nisu mogli završit formatiranje. Podaci s USB-a inače očitani s Recover my Files. Ali format ne radi slika u prilogu što sve prolazi, a što ne, na dotičnom  USB-u.

Inače ako netko riješio slican problem neka da savijet.

U divace menageru kada se kreira particija ponovo i pokrene formatiranje pojavi se beskonačni sat koji se vrti i vrti.

Da i vezano uz onaj media write ptotection nem nikakve polugice za omoguči onemoguči pisanje. A na dvoklik ikone diska u exploreru traži da ga se ušteka.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2011 23:43 (vi25).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator

ja na toj slici ne vidim apsolutno ništa...

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
15 godina

Moja grešaka trenutak.

Inače sve što se tice formatiranjea ne prolazi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2011 23:49 (vi25).
16 godina
Problemi sa USB stick-om

Probaj preko Computer Managementa > Disk Management....

Bas sam neki dan imao problema s tim, u my computersu mi nije htio formatirati

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2011 23:58 (lovac82).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
lovac82 kaže...

Probaj preko Computer Managementa > Disk Management....

Bas sam neki dan imao problema s tim, u my computersu mi nije htio formatirati

Disk Mangment nista ne napravi samo se vrti sat da je zauzet i pise not respoding.

16 godina
Problemi sa USB stick-om

Formatirao sam stari Maxtor DiamondPlus 9 hard prije 2-3 dana preko disk managementa i zbilja je dugo formatirao (nikako nije htio preko my computersa), zatim sam nanovo reinstalirao windows 7 i kada se bootao izbacivao mi je poruku da mi Maxtor ima neki problem i da ga odnesem na popravak ili da ga sto prije zamjenim te da napravim backup..... nikakav error code nije bio ili nesto sl tako da nez u cemu je problem.... a disk jos radi normalno?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

A budemo vidjeli, stavio ga ponovno na full format preko managementa i nek ga guta do daljnjeg pa cu vidjet sto ce sutra rec.

15 godina
moderator
lovac82 kaže...

Formatirao sam stari Maxtor DiamondPlus 9 hard prije 2-3 dana preko disk managementa i zbilja je dugo formatirao (nikako nije htio preko my computersa), zatim sam nanovo reinstalirao windows 7 i kada se bootao izbacivao mi je poruku da mi Maxtor ima neki problem i da ga odnesem na popravak ili da ga sto prije zamjenim te da napravim backup..... nikakav error code nije bio ili nesto sl tako da nez u cemu je problem.... a disk jos radi normalno?

skini HD Tune i daj nam screenshot health-a i error scan-a

15 godina

Health n/a

Eror sve oštečeno

15 godina
moderator
vi25 kaže...

Health n/a

Eror sve oštečeno

nema ništa žuto/crveno pod health?

pun je bad sectora...kupuj drugi...

15 godina
XXX-Man kaže...
vi25 kaže...

Health n/a

Eror sve oštečeno

nema ništa žuto/crveno pod health?

pun je bad sectora...kupuj drugi...

Kod health prazan screen

A voi bad sectors neznam on veli da je sve loše, ali s recover my files sve se vidi što je na njemu

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 0:32 (vi25).
15 godina
moderator
vi25 kaže...

Kod health prazan screen

A voi bad sectors neznam on veli da je sve loše, ali s recover my files sve se vidi što je na njemu

ma ja se zabunio, mislio sam da ovaj forumaš iznad odgovara...ni nemože pod health bit ništa na usb-u

stvarno neznam što bi više, mislim da mu nema pomoći...

15 godina

Da to sam i ja zaključio, ali ono mislo sam da netko ima neki as u rukavu.

Inace Recover my files veli da od 4.057.806 blokova samo je 65.750 neispravno i komotno sve citaš što je na njemu.

Nema veza ide on u vječna lovišta.

15 godina
moderator

to je jako veliki broj...

slično je bilo s jednim mojim i onda je nakon 2-3 dana počeo pokazivat kapacitet od 0mb

14 godina
neaktivan
Problemi sa USB stick-om

Molim za pomoć!

Kupio sam memory stick pretec i-disk poco 8gb kojeg ne očitava autoradio lg 600ur, tj. daje poruku usb error1, a kad nema nikakvog sadržaja daje poruku usb empty. isti taj stick normalno očitavaju kompjuter i dvd player. pokušao sam i s reformatiranjem na 32, 16, 8 i 4. što još mogu napraviti?

hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Juoze kaže...

Molim za pomoć!

Kupio sam memory stick pretec i-disk poco 8gb kojeg ne očitava autoradio lg 600ur, tj. daje poruku usb error1, a kad nema nikakvog sadržaja daje poruku usb empty. isti taj stick normalno očitavaju kompjuter i dvd player. pokušao sam i s reformatiranjem na 32, 16, 8 i 4. što još mogu napraviti?

hvala!

32, 16, 8 i 4 čega?

formatiraj u fat32 pa probaj...

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
14 godina
neaktivan

formatirao sam desnim klikom na exfat 16 kilobajta, neznamjeli ti fat 16. to je preporuka i proizvođača. sad radim po tvojoj preporuci s HP USB Disk Storage Format Tool na fat32. kad probam, javim

14 godina
neaktivan

ponovno bez promjene sa fat32. daje mi još opciju ntfs. imaš li još koju preporuku?

hvala

14 godina
neaktivan

mislim da nije problem s playerom u autu, očitavao je ostale stickove i od 8gb

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice