Problemi u radu

poruka: 6
|
čitano: 1.200
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problemi u radu

Pozdrav,evo ovako imam problem u radu racunala,a to je da mi se bez pravila u radu zna pojavit crni ekran,i jedino sta je moguce jeste restartirat komp(poslje toga sasvim normalno radi).......To mi se uglavnom desava dok surfam,dosad mi se jos nije desilo to dok igram igre.....Pa vas molim za pomoc,zna li ko rijesenje,i da li je iko do sada imao slicnih problema pa da zna otprilike o cemu se radi....Otvorio sam temu da provam to sam rijesit da nedajem novce serviseru....Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problemi u radu

Kad se pojavi crni ekran, dali se ugasi monitor ili samo pocrni slika?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problemi u radu

Pocrni slika,ne ugasi se monitor....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problemi u radu

a moguće da je neki crash. Što je najgore koliko sam pročitao može biti iz puno razloga. Software i Hardware. Jesi li kakve drivere stavljao u zadnje vrijeme? Ni virusi nisu isključeni. Ali bih rekao da je nešto do drivera za grafičku ili nešto u tom smislu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problemi u radu

Jedini driver koji sam instalirao jeste za graficku karticu,jer je ona kupljena prije tjedan dana,instalirao sam drivere s cd-a koji sam dobio uz graficku karticu.....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problemi u radu

e moguće da ti driveri nisu baš najbolji, meni se slično događalo sa driverima koje sam dobio uz grafičku. Ajde uninstaliraj te drivere i   obriši ih u safe modu sa recimo driver sweeperom pa si skini zadnje drivere za tu grafičku sa službenih stranica. I instaliraj. Ako neznaš kako javi pa ću ti objasniti detaljnije.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice