Problemi s novom konfiguracijom

poruka: 4
|
čitano: 783
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pomagajte tko može... Svoju staru konfiguraciju sam osvježio sa nekim novim komponentama i sad naravno problemi..

Nova konfiguracija:

CPU Intel Core i5 3470 3,2GHz
MB Gigabyte GA-Z77M-D3H LGA1155, Intel® Z77 Express Chipset
1 x PCI Express x16 utor, izvedba na x16 (PCIEX16)
1 x PCI Express x16 utor, izvedba na x4 (PCIEX4)
1 x PCI Express x1 utor, PCI utor
Memorija Kingston HyperX Beast 8GB DDR3-2400MHz
Napajanje Corsair 650w
Grafika Nvida GTX 470 Point of view
SSD disk San disk Extreme 256GB

Win 7 x64

Uglavnom, bavim se video produkcijom. Montiram u premieru cs6 imam dojam da mi lagano "žvače" sliku..

Što god sam probao nije pomoglo.. Imam dojam da je problem sa grafikom jer ostalo definitivno leti za razliku od prije, a  i sama

slike mi je pomalo čudna.. Skinuo sam najnovije drivere i opet isto.. Malo sam se igrao sa nekim alatima CPU-Z i vidim da tamo gdje

bi mi trebao ispisati neke podatke o grafici nema ništa ( Core, Shaders, Memory) .. znam da je to prije bilo... Ista stvar i sa Gigabyte

alatom Easytune.. kartica od grafike je siva.. Jel imao netko sličan problem.. Možda nešto  treba podesiti u Biosu, moram priznati

da je ovo skroz novi Bios pa se i ne snalazim najbolje.. Uglavnom sve ostalo leti, diže windowse za par sekundi..

Unaprijed hvala..

Stara koja je radila pristojno , želio sam bolji procesor zbog bržeg rendanja..

ASUS P5QD Turbo
PROCESOR INTEL QUAD 2,3GHZ 775
Napajanje Corsair 650w
Grafika Nvida GTX 470 Point of view
dISK 2X WD BLUE 320GB RAID 0
MEMORIJA KINGSTON 6GB DDR2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dali imaš od nekog za probat jaču grafu od te koju imaš? Probaj igrat neku od ovih najnovijih igrica pa vidi dal će ti laggat.

Legends Never Die
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problemi s novom konfiguracijom

Pa do sad je na starom kompu vrtila HD video bez problema.. Zato je sve pomalo cudno..? Nije stvar samo u Premieru, vidim da mi i u BS playeru radi isti problem, ali što je još zanimljivije u win.media playeru izgleda skroz ok... Ili je jednostavno kompatibilnost .. Stari i novi hardver :-) .. Grafika je PCI Express 2.0 .. Ploči bi ocito bilo draže staviti nešto novije generacije PCI Express 3 ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 14:43 (cubrun).
14 godina
neaktivan

Pokreni Cinebench pa vidi dal sve dela kak spada (pošto se baviš video produkcijom pa ćeš vidit brzine renderiranja ect.)

Live in your world.Play in ours
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice