Pozz,imam problem sa laptopom,Asus F5VL. Kada radim nesto,npr Fb,Yt,Nba,Pes itd. Odjednom komp zaledi,tj nestane slike. Onda ga moram gasiti na dugme,i ponovo upaliti ;D Nzm sta je,citao sam po forumima da je do HDD i dali se za ovaj laptop moze nabaviti HDD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozz,imam problem sa laptopom,Asus F5VL. Kada radim nesto,npr Fb,Yt,Nba,Pes itd. Odjednom komp zaledi,tj nestane slike. Onda ga moram gasiti na dugme,i ponovo upaliti ;D Nzm sta je,citao sam po forumima da je do HDD i dali se za ovaj laptop moze nabaviti HDD
Nestane slike na monitoru,ali laptop i dalje radi jel ?
Da,nestane slika,a laptop radi,pa ga moram gasiti :D Pozz
A da li imaš zvuk i dalje i to sve , da li cujes sta se desava u pozadini
Zaledi se? Probaj staviti neku grijalicu pored mozda nece vise 
Nego gdje igraš/surfas u krilu, na krevetu ili na stolu?
Vjerovatno ti se pregrije laptop te se zamrzne, probaj ga ocistiti malo od prasine.
Kada ti se zaledi, dali i zvuk zasteka ili zvuk ide normalno?
Probaj kada ga upališ otici u Start > Control Panel > Administration Tools > Event Viewer i tamo potrazi ako imas u Application ili System kakva greška u vremenu kada ti je zasteko.
Skini HW MONITOR, instaliraj ga, pokreni i slikaj ekran, postaj sliku ovdje da vidimo temperature.
Zaledi se? Probaj staviti neku grijalicu pored mozda nece vise 
Nego gdje igraš/surfas u krilu, na krevetu ili na stolu?
Vjerovatno ti se pregrije laptop te se zamrzne, probaj ga ocistiti malo od prasine.
Kada ti se zaledi, dali i zvuk zasteka ili zvuk ide normalno?
Probaj kada ga upališ otici u Start > Control Panel > Administration Tools > Event Viewer i tamo potrazi ako imas u Application ili System kakva greška u vremenu kada ti je zasteko.
Ja svoj kad drzim u krilu temperature se do 70 znaju dignuti ,a na stolu kad je bude 60 i to je normalno..danas sam ga rastavljo usisavao ventilator malo , pa cu vidjet hocel biti razlike :D ..inače ne ledi mi se nikad
a to da li se cuje zvuk i dalje , i ja sam ga pitao ..