Problem u štekeru za telefon/net

poruka: 7
|
čitano: 2.081
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovako od kad mi je neki lik postavljao knauf j**** mu mater mi se zna net usporit i to jako i u telefonu gubim signal pošto je voip od iskona.Međutim kad kresnem šakom šteker on počne radit normalno par dana/mjesec i onda se odjednom opet počne brejkat.Sumnjam na to da je lik koji mi je postavljao knauf malo izvukao taj šteker i nekaj sj*** unutra.Sad je pitanje kak da to popravim.Da odem kupit taj novi šteker?Da zovem električara/ili nekog u telekomunikacijama ko se bavi s tim.Znam da je smješno pitanje ali mi trebaju savjeti.

Najzanjimljivije je da su net i telefon u banani a telka je ok

Live in your world.Play in ours
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 23:42 (noob4).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Problem u štekeru za telefon/net
noob4 kaže...

Ovako od kad mi jeneki lik postavljao knauf j**** mu mater mi se zna net usporit i to jako i u telefonu gubim signal pošto je voip od iskona.Međutim kad kresnem šakom šteker on počne radit normalno par dana/mjesec i onda se odjednom opet počne brejkat.Sumnjam na to da je lik koji mi je postavljao knauf malo izvukao taj šteker i nekaj sj*** unutra.Sad je pitanje kak da to popravim.Da odem kupit taj novi šteker?Da zovem električara/ili nekog u telekomunikacijama ko se bavi s tim.Znam da je smješno pitanje ali mi trebaju savjeti.

Najzanjimljivije je da su net i telefon u banani a telka je ok

odsarafi steker i izvuci slobodno imas u njemu dvije zice spojene na uticnicu i provjeri jesu li cvrsto spojene ili ima lufta pa nekad prekida.

zice slobodno smijes dirati nece ti biti nista niti ces sta osjetiti,jedino ako te netko u tom trenutku zove na telefon dok drzis zicu u prstima malo ce te zdrmati,ali nista strasno.

http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I
17 godina
odjavljen

Izvuci šteker van i ponovno spoji žice i sve će biti ok.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Znači ne moram imat pribor za oživljavanje pri ruci?Malo sam piz*a što se tiče struje.

17 godina
odjavljen
noob4 kaže...

Znači ne moram imat pribor za oživljavanje pri ruci?Malo sam piz*a što se tiče struje.

Na telefonskoj liniji je stalni napon od 60 V, pa si ti misli. {#}

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
16 godina
Mene je streslo napajanje iz kompamojom yebenom gluposcu. Jos sam ziv. Jos. :D
2.000 Posts! And counting...
15 godina
neaktivan

Sad sam ga iščupao al čini mi se sve ok unutra {#} žičice su pod šerafima kak spada itd...wtf

Edit:malo sam zategnuo žičice i šeraf,restartao sve i sad je sve ok,samo se nadam da će ostat tako.P.S. još sam živ.Hvala vam na pomoći dobri ljudovi

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 0:18 (noob4).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice